IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 3 de julio de 2018

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL A LA PISCINA SANT JORDI (BARCELONA)

Del divendres 6 al diumenge 8 de juliol el nostre Equip Infantil competirà als Campionats de Catalunya Infantils d'estiu a la Piscina Sant Jordi del carrer París de Barcelona.

Un equip de 18 nedadors i nedadores que buscaran realitzar un grandíssim campionat, lluitant per les seves millors marques i per les millors posicions possibles i per aconseguir mínimes d'Espanya que les tenen molt a prop.

Les jornades seran llargues i estan previstos fins a tres torns d'escalfament als matins. Això requereix saber molt bé quan et toca nedar i administrar molt bé el temps.

Serà vital estar molt atents als matins i nedar molt bé les eliminatòries, i d'aquesta manera aconseguir el màxim de finals possibles a la tarda.

Molta sort a tothom!!!



Piscina Sant Jordi
c/París 114 08029 Barcelona

martes, 12 de junio de 2018

FINAL DE RELLEUS A REUS PLOMS

Un cop realitzada la Final Territorial individual, és el torn de la Final de Relleus per Equips. Serà el dissabte 16 de juny al CN Reus Ploms i tindrem una molt bona representació del CN Mataró.

Una competició molt maca on l'objectiu principal serà compartir amb la resta de companys i nedar diferents relleus amb diferents composicions. No ens hem d'oblidar que estem competint i el resultat és quelcom relativament important, però en aquestes edats mai passarà per sobre de l'experiència ni  del fet de saber compartir amb la resta de nedador@s del nostre equip, independentment de qui tinguis al teu costat, valors que volem transmetre en aquesta etapa i que considerem que són vitals pels joves nedador@s.

Per tant, creiem que estem molt ben preparats per gaudir d'una jornada de natació molt maca i ara només queda preparar-se el banyador, les ulleres, el casquet i a l'aigua!!!

Molta sort a tothom!!!


NATACIÓ I ANGLÈS AMB INTERNATIONAL HOUSE


Us informem de la possibilitat que els vostres fills i filles poden tenir durant aquest estiu per poder compaginar els entrenaments de Natació i l'aprenentatge de l'Anglès gràcies a International House.

A la següent imatge trobareu informació i el telèfon de contacte per fer qualsevol consulta.

Esperem que sigui del vostre interès.


Cartell informatiu

viernes, 8 de junio de 2018

TROFEUS PER FER MÍNIMES I PREPARACIÓ DE CAMPIONATS AL GEIEG I AL CE MEDITERRANI

El dissabte 9 de juny, diferents equips de la nostra secció de natació competiran a dos trofeus per preparar els campionats de final de temporada i per buscar mínimes per campionats de Catalunya i d'Espanya.

Al matí es nedarà a la piscina de 50 del GEIEG de Girona i a la tarda a la piscina de 50 del CE Mediterrani de Barcelona.

A continuació hi trobareu les dues convocatòries.

Molta sort a tothom!!!







jueves, 7 de junio de 2018

FINAL LLIGA CATALANA ABSOLUTA I JÚNIOR AL CN SANT FELIU

El diumenge 10 de juny, un equip format per nedador@s absoluts, júniors i infantils nedaran la Final de la Lliga Catalana Absoluta i júnior al CN Sant Feliu.

Després d'haver superat totes les fases, és el moment de lluitar per tornar a guanyar aquesta final tal com vàrem fer en els dos anys anteriors.

Una competició amb diferents objectius per cadascun dels nostres nedador@s, però el que s'haurà de tenir en comú és que es nedarà pel CN Mataró i com a equip haurem de ser els millors.

Esperem gaudir d'una emocionant competició i que s'obtinguin bons registres individuals.

Molta sort a tothom!!!


FINAL TERRITORIAL BENJAMINA I PREBNJAMINA AL CN SANT ANDREU

Del divendres 8 al diumenge 10 de juny els nostres Equips Benjamí i Prebenjamí participaran a la Final Territorial al CN Sant Andreu. Una competició molt maca on tots aquells que s'hagin classificat tindran l'oportunitat de competir contra els millors nedador@s de Catalunya.

Cartell de la competició

Com molt bé sabeu s'han d'haver superat una sèrie de criteris per poder participar en aquesta Final (nedar les competicions de lliga, aconseguir una bona suma de temps i superar la prova de nivell). Hi ha casos que no han superat algun dels criteris i els hem d'animar a fer que continuïn treballant per aconseguir-los en temporades vinents, però entenem que per alguns és part del procés i que de mica en mica es vagin aconseguint.

Un sistema de competició interessant on els nostres nedador@s hauran d'estar molt atents i concentrats per intentar passar les diferents fases de classificació.

Esperem que podeu gaudir d'aquesta competició tan divertida i que l'experiència sigui molt positiva.

Molta sort a tothom!!!



viernes, 25 de mayo de 2018

SEMIFINAL I FINAL DE LA COPA CATALANA ABSOLUTA AL CN L'HOSPITALET

El dissabte 26 de maig, el Primer Equip de Natació competirà a la semifinal (matí) i posteriorment a la final (tarda) de la Copa Catalana Absoluta al CN L'Hospitalet. Després de la primera part de la semifinal que es va nedar el passat abril al CE Mediterrani, estem molt ben classificats en 2ª posició de la primera semifinal (es classifiquen els 3 primers de cada semifinal).

Per tant, al matí ens assegurarem la classificació de la final i a la tarda competirem per intentar estar el més a munt possible de la classificació lluitant amb els clubs més forts de Catalunya.

Un format diferent però atractiu, que li dóna un bon ritme a la competició i fa que el nedador i l'espectador estiguin tota la competició pendents del que succeeix a cada prova.

Un moment de temporada amb un nivell de càrrega important però els nostres nedador@s es troben preparats per donar guerra.

Molta sort a tothom!!!