IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

viernes, 20 de abril de 2018

COPA CATALANA ABSOLUTA: CIRCUIT CATALÀ DE TROFEUS AL CE MEDITERRANI

El dissabte 21 d'abril, l'Equip Absolut competirà a la Copa Catalana Absoluta al CE Mediterrani. Un nou format que ha proposat la FCN on la Copa Catalana es competirà en diferents fases utilitzant el Circuit del Mediterrani i el Circuit de l'Hospitalet en el poper mes de maig.

En aquesta primera fase (dissabte matí quarts de final), 24 equips catalans estaran repartits en 3 grups de 8 equips. Haurem de classificar-nos entre el 4 primers per poder passar a la semifinal que es nedarà en dues sessions. La primera serà el mateix dissabte a la tarda al CE Mediterrani, i la segona sessió de la semifinal serà a la sessió del matí del circuit de l'Hospitalet.

Finalment, es nedarà la final de la Copa Catalana durant la segona sessió del Circuit de l'Hospitalet, on esperem estar entre els 8 equips classificats per lluitar per la victòria final.

Es veuran proves atractives com les proves de 50 metres per eliminació, relleus mixtes i relleus de 4x200 estils.

Molta sort a tothom i a gaudir de la competició!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario