IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 7 de marzo de 2018

CIRCUIT CATALÀ DE TROFEUS A SABADELL

El dissabte 10 i el diumenge 11 de març torna l'activitat competitiva del Circuit Català de trofeus. És el torn del Circuit de Sabadell on podrem competir amb tot el calendari complet. Als matins es faran les eliminatòries i a les tardes només hi haurà una única final A.

Primer Equip del CN Mataró


És un bon moment per intentar aconseguir les darreres mínimes pels Campionats d'Espanya Júnior i Absolut de Màlaga, i els que ja les tinguin, podran anar preparant les seves proves principals i perquè no, lluitar per aconseguir marques personals. Estem en un moment de la temporada on molts nedador@s són capaços de nedar molt a prop de marques i fins i tot superar-les.

Tot i haver baixat el ritme d'entrenaments durant els darrers dies, tots aquells que han tingut exàmens trimestrals, ens hem de concentrar per arribar al dissabte amb el màxim de forces físiques i psicològiques per afrontar aquesta important competició preparatòria.

Molta sort a tothom!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario