IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

viernes, 23 de febrero de 2018

CAMPIONAT D'ESPANYA DE LLARGA DISTÀNCIA AL CN MATARÓ

El dissabte 24 de febrer els nostres especialistes en aigües obertes participaran en el Campionat d'Espanya de llarga distància a la piscina olímpica de les nostres instal·lacions.

En Roger Rabassa, en Guillem Pujol, en David Chaves i en Roger Coma seran els quatre valents que lluitaran en la prova dels 5000 metres lliures. 

Cartell oficial de la competició

A part de competir el campionat i intentar aconseguir la millor posició possible, és molt important veure els temps que poden realitzar els nostres nedadors, ja que la RFEN utilitza aquest campionat com un primer filtre per seleccionar als nedador@s per les competicions internacionals d'aquesta temporada.

La competició començarà a les 9.30 del matí i la primera prova serà la dels 3000 metres lliures infantils.

Cap a les 10.10 començaran les sèries de 5000 metres, on a la primera sèrie nedaran en Roger Rabassa i en David Chaves i a la segona sèrie en Roger Coma i en Guillem Pujol.

Esperem que les condicions climatològiques no siguin gaire desfavorables i que puguem gaudir d'un bon matí de competició d'altíssim nivell.


Molta sort a tothom!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario