IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 24 de enero de 2018

CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR I OPEN ABSOLUT A TERRASSA

El divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28 de gener, una gran representació del CN Mataró participarà en els Campionats de Catalunya Júnior d'hivern i Campionats Absoluts Open al CN Terrassa.

Un campionat que encarem amb molta il·lusió, tot i ser un moment de la temporada de preparació general. Tenim els nedador@s júniors molt preparats psicològicament, ja que es juguen les seves finals, marques mínimes pels campionats d'Espanya, pujar al podi en proves individuals i en relleus.

Tots els relleus tenen opció de podi (excepte el 4x100 estils masculí que amb la baixa de l'Izan perdem potencial), i a les proves individuals, en Roger Coma, la Júlia Tomico, la Clàudia Rodrigo, la Sílvia Hernández, la Carla Feliu, la Berta Cambray i la Judith Pueyo tenen opcions de medalla individual. Difícil? Sí, però no impossible!

Les puntuacions per equips també seran un dels nostres objectius i volem demostrar que tenim un dels equips júniors més forts de Catalunya.

Per un altre costat, els nostres nedador@s absoluts, competiran com sempre per estar a les finals i evidentment, lluitaran per les medalles. Jan Giralt, Guillem Pujol, Berta Cantó i Roger Coma, són els principals candidats en aquesta lluita.

Tres dies intensos de natació competitiva on esperem poder aconseguir tots els objectius marcats.

Molta sort a tothom!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario