IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 20 de diciembre de 2017

COPA D'ESPANYA DE CLUBS ABSOLUTA

El dijous 21, el divendres 22 i el dissabte 23 el CN Mataró torna a competir a la Copa d'Espanya Absoluta de Clubs. Per molts, la millor competició de l'any, on els nedador@s gaudeixen d'aquest magnífic esport i es viuen situacions que fan aixecar de la cadira a qualsevol espectador.

Cartell oficial de la competició


Una competició que l'encarem amb moltíssima emoció. Després de l'edició de l'any passat, tornem a tenir els dos equips (masculí i femení) a la 1ª Divisió Nacional. És moment doncs de demostrar quin és el nostre nivell i competir contra set equips que lluitaran per aconseguir l'ascens, per evitar el descens i per aconseguir plaça de podi segons en la situació que ens trobem durant els tres dies de competició.

Samarreta de l'equip per la Copa


El CN Sant Andreu acollirà l'edició d'enguany i esperem que el CN Mataró aconsegueixi els objectius tan ambiciosos que ens hem proposat.

Només dir-vos que sereu molt benvinguts per gaudir de l'espectacle i per animar a tots els nostres nedador@s.

Cal afegir que el CN Mataró organitzarà un autocar gratuït per venir a animar al nostre equip la darrera jornada del dissabte al matí. La intenció és que els nostres joves nedador@s dels equips de formació, visquin de primera mà com es viu aquesta competició que fa tan gran el nostre estimat esport.

Equip Masculí i Femení


Per tal d'organitzar l'autocar, us haureu de posar en contacte amb els vostres entrenadors corresponents i les primeres 55 places (aproximadament) seran les que podran viatjar amb aquest autocar. Donarem prioritat als equips més grans (júnior, infantil i aleví), ja que ells seran els propers en participar en aquesta competició. En el cas que encara haguessin places lliures, els nedador@s de l'Escola també hi podrien venir.

Moltes gràcies a tothom i a gaudir d'aquesta gran competició tots plegats.


No hay comentarios:

Publicar un comentario