IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 5 de octubre de 2017

FONS I ESTILS AL CN GRANOLLERS

El dissabte 7 i el diumenge 8 d'octubre comencem l'activitat competitiva en piscina amb la tradicional competició del Fons i Estils. Serà al CN Granollers i el dissabte a la tarda començarà a les 15.30 i el diumenge al matí a les 9.30. 

Sun Yang WR 1500 (14'31"02 50m)


Nedaran les categories infantil, júnior i absoluta i els resultats obtinguts serviran per donar les primeres puntuacions per les lligues catalanes de clubs. Un bon moment per tornar a veure els nostres nedador@s en acció i començar a comprovar si hi ha millores respecte a l'any anterior.

Katie Ledecky WR 1500 (15'25"48 50m)

Proves dures i exigents que no tothom està capacitat per nedar, però que són molt importants pels joves nedador@s i per desenvolupar correctament les capacitats físiques i mentals que requereixen. Al mateix temps també hi haurà proves de 100 metres (100 de cada estil), on podrem veure altres aspectes importants que estem treballant en els entrenaments. 

Molta sort a tothom!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario