IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 19 de octubre de 2017

1ª JORNADA DE LLIGA CATALANA BENJAMINA

El dissabte 21 d'octubre, el nostre Equip Benjamí participarà en la primera jornada de lliga a les nostres instal·lacions del CN Mataró. La competició començarà a les 15.20 i els nedador@s estan convocats per fer l'escalfament a les 14.30.

Una primera competició on es nedaran les proves de 100 lliures, 50 o 100 braça i relleus de 4x50 esquena, on els nostres joves nedador@s hauran de començar a demostrar quin és el seu nivell de domini tècnic i competitiu.

Cal recordar que estem en una etapa vital pel bon desenvolupament dels joves esportistes, on han de viure el màxim d'experiències i aprendre amb les situacions que es presenten a les competicions.

Nervis, dubtes, pors, alegries, sorpreses, decepcions... totes aquestes sensacions s'han de viure en les diferents competicions i mai són iguals. Viure-les i superar-les, forma part de l'aprenentatge del jove nedador@.

Molta sort a tothom

No hay comentarios:

Publicar un comentario