IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 8 de junio de 2017

FINAL TERRITORIAL AL CN SANT ANDREU

Ha arribat el moment d'un dels campionats més importants de la temporada pels nostres nedador@s Benjamins i Prebenjamins. Serà la Final Territorial i es nedarà a les instal·lacions del CN Sant Andreu els pròxims divendres 9, dissabte 10 i diumenge 11 de juny.

Escola de Natació del CN Mataró


Com molt bé sabeu, per estar en aquesta competició s'han hagut de complir una sèrie de requisits. Per un costat s'han hagut de nedar les diferents proves per fer el sumatori de temps total. D'aquest sumatori es fa un rànquing per grup d'edat i els millors són els que tenen dret a participar en el Campionat. A més, han hagut de passar una prova de nivell que ens demana la Federació Catalana de Natació.

És el moment de nedar amb els millors nedador@s de Catalunya d'aquestes categories i veure com els nostres esportistes continuen sumant experiències.

Cal recordar que és una competició i el resultat sempre estarà present, però volem recordar que en aquestes edats mai ha de passar per davant de la formació. 

Animem a tots els nedador@s perquè s'ho passin d'allò més bé, independentment dels resultats que obtinguin.

Moltes gràcies a tots!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario