IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 18 de abril de 2017

TROFEU SANT JORDI ABSOLUT, INFANTIL I ALEVÍ.


El dissabte 22 i el diumenge 23 d'abril se celebra el Trofeu Sant Jordi a les instal·lacions del CE Mediterrani (c/Begur 44-52 de Barcelona). Per un costat tenim la competició que es farà el dissabte 22, que forma part del Circuit Català de Trofeus i participarà la categoria júnior i absoluta. Serà en dues sessions (matí eliminatòries i tarda finals), on només hi haurà una única final de 8 participants.

Sant Jordi 2017



Per un altre costat tenim la competició que es farà el diumenge 23, on nedaran les categories infantil i alevina. El reglament de la competició limita moltíssim la participació per equips, per tant, només hi participarà una part de l'equip infantil i aleví. El format de la competició només serà d'una única sessió al matí.

Esperem poder gaudir d'un bon cap de setmana de natació envoltat d'una màgica diada de Sant Jordi on a part de nedar, les roses i els llibres també tindran molt de protagonisme.

Molta sort a tothom!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario