IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 14 de marzo de 2017

CAMPIONAT D'ESPANYA JÚNIOR I INFANTIL D'HIVERN A GIJÓN

Del dissabte 18 al dimarts 21 de març se celebra el Campionat d'Espanya Infantil i Júnior d'hivern a la ciutat de Gijón. Una representació del CN Mataró es desplaçarà a la ciutat asturiana a demostrar les seves qualitats en aquest campionat tan exigent. Com va sent habitual en els darrers anys, aquest campionat d'hivern té unes mínimes molt més exigents que les de l'estiu, i la participació és molt més selectiva. És un campionat on es decidiran les properes seleccions internacionals d'aquestes edats i poder entrar a alguna final ja serà tot un èxit.

En Pau Ruiz serà la nostra representació masculina i té moltíssimes possibilitats d'entrar a les finals júniors de les seves proves i qui sap si quelcom més.

Marina Martínez

Per la part femenina, la nostra representació és molt més àmplia i cal destacar a la Marina Martínez que també té moltes possibilitats d'accedir a les finals de les seves proves i no descartem el podi. La Júlia Tomico, la Clàudia Rodrigo, la Judith Pueyo i la Berta Cambray són la resta de nedadores que lluitaran en cadascuna de les seves proves per estar el més amunt possible.

Esperem doncs gaudir d'aquest nou campionat, sumant noves experiències i aprenent de totes les noves situaciones que cada nedador@ es va trobant cada cop que encara una prova, sigui la que sigui.

Molta sort a tothom!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario