IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 28 de marzo de 2017

6ª JORNADA DE LLIGA ALEVINA AL CN SANT ADRIÀ


El dissabte 1 d'abril el nostre Equip Aleví participarà en la 6a jornada de lliga catalana alevina a les instal·lacions del CN Sant Adrià. Una nova jornada amb proves molt interessants per nedar. Per un costat tindrem les proves més llargues en piscina, els 1500 metres masculins i els 800 metres femenins. Proves on els nostres nedador@s hauran de demostrar la seva resistència aeròbica i sobretot si dominen el plantejament de la prova i la capacitat de patiment en el darrer terç de la distància.

Equip Aleví

Per un altre costat ens trobem la prova de 100 metres papallona, on veurem si el nivell tècnic i de coordinació dels nostres joves nedador@s és el correcte per dominar aquesta prova tan difícil.



No tenim cap dubte que ho faran molt bé i que continuaran amb la línia positiva de tota la temporada.



Després de la quarta jornada, el CN Mataró es troba classificat en 3ª posició, darrere del Sabadell a només 10 punts de distància. Esperem fer una jornada rodona i perquè no, superar i tot al CN Sabadell a la classificació general.



Molta sort a tothom!!!



CONVOCATÒRIA

LLISTATS DE SORTIDA

COM ARRIBAR AL CN SANT ADRIÀ CEM Besòs: Ronda San Ramón de Penyafort s/n, 08930 Sant Adrià del Besòs.




No hay comentarios:

Publicar un comentario