IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 9 de marzo de 2017

5ª JORNADA DE LLIGA CATALANA ALEVINA AL CN MATARÓ


El dissabte 11 de març el nostre Equip Aleví nedarà la  jornada de lliga catalana alevina a les nostres instal·lacions del CN Mataró. Després del gran Campionat de Catalunya que van fer, ara toca continuar demostrant les seves evolucions a les noves proves que se'ls hi presenten en aquesta nova jornada.

Equip Aleví del CN Mataró

Per un costat tenim la prova dels 100 metres lliures. Una prova fàcil de nedar per a tothom però difícil executar-la tècnicament i tàcticament bé. Posició del cos, viratges, control de la intensitat màxima, patiment al darrer 25, etc., són diferents habilitats que els nostres nedador@s hauran de demostrar.



Per un altre costat tenim la prova dels 400 metres estils. Una prova molt important per la formació dels joves nedador@s i és de vital importància poder nedar-la bé. Dominar els quatre estils, tenir un nivell aeròbic considerable per mantenir la tècnica durant tota la prova, realitzar els diferents viratges correctament, administrar les forces durant la prova i segons l'estil que toqui, etc. No tothom està encara preparat per assolir aquests objectius en aquesta prova, però la majoria ja ho haurien de fer sense problemes.



Molta sort a tothom i esperem que continuï la bona línia d'actuacions que aquesta categoria ens té acostumats.




No hay comentarios:

Publicar un comentario