IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 30 de noviembre de 2016

3ª JORNADA DE LLIGA ALEVINA AL CN MATARÓ

El proper dissabte 3 de desembre, el nostre Equip Aleví participarà a la 3ª jornada de lliga  catalana alevina a les nostres instal·lacions del CN Mataró. Una nova jornada amb noves proves per nedar on els nostres joves nedador@s hauran de continuar demostrant la bona línia de resultats que han obtingut a les anteriors jornades.

Equip Aleví


Recordem a tothom que per sobre dels resultats està la bona formació dels joves esportistes, on han de saber preparar-se per la competició, saber afrontar totes les proves, gestionar bé les emocions i els resultats obtinguts i aprendre de cada cop que neden una prova ja que cadascuna i cada instant és diferent.

Molta sort a tohom i esperem veure una jornada de lliga alevina de molt nivell.

CONVOCATÒRIA

LLISTATS DE SORTIDA

jueves, 24 de noviembre de 2016

CIRCUIT CATALÀ DE TROFEUS A MANRESA

El proper diumenge 27 de novembre el nostre Primer Equip de natació participarà en una nova jornada del circuit català de trofeus. És el torn del "Trofeu Santamans", organitzat pel CN Minorisa a Manresa. Aquest trofeu segueix tenint el mateix format que a Sant Andreu, simplement que es canvien les proves i es competeix amb el programa A.

Primer Equip  CN Mataró


Pel matí veurem actuar a tots els nostres nedador@s a les sèries eliminatòries i per la tarda veurem els que passen a les finals, les quals estan sent molt cares degut a l'alt nivell de competició que hi ha.

Una nova oportunitat per anar agafant la forma competitiva i preparar el final del primer cicle que l'acabarem tot just abans de Nadal amb els Campionats d'Espanya Absoluts i amb els Campionats de Catalunya Júniors.

Molta sort a tothom!!!

CONVOCATÒRIA

COM ARRIBAR AL CN MINORISA

jueves, 17 de noviembre de 2016

CIRCUIT CATALÀ "TROFEU ALEJANDRO LÓPEZ" AL CN SANT ANDREU

Comencem una nova edició del Circuit Català de Trofeus de natació. Serà el proper dissabte 19 de novembre en sessió de matí (eliminatòries) i en sessió de tarda (finlas) a les instal·lacions del CN Sant Andreu (piscina de 25 metres).


Primer Equip


Aquest any el circuit presenta uns petits canvis per intentar que la competició sigui més atractiva. Les tatrdes seran més curtes i només hi haurà una final, per tant, s'haurà de córrer molt pel matí per tal de poder passar a les finals de la tarda. Per un altre costat, el programa de proves i les premiacions han canviat sensiblement, buscant fer les jornades més atractives i que es mantingui el nivell en tots els circuits sense deixar de banda algunes edicions per motius de dates.

És el moment doncs de començar a demostrar del què som capaços aquest any i preparar la fase específica d'aquest primer cicle amb la primera competició de gran dificultat, ja que el nivell que hi haurà en aquest circuit és digne d'un campionat d'Espanya absolut.

Esperem doncs començar amb molt bon peu aquesta nova edició i lluitar perquè els nostres nedador@s estiguin a les finals d'aquest prestigiós circuit.

Molta sort a tothom!!!

miércoles, 16 de noviembre de 2016

2ª JORNADA DE LLIGA ABSOLUTA, JÚNIOR I INFANTIL AL CN PREMIÀ

El proper dissabte 19 de novembre els nostres equips absolut, júnior i infantil nedaran la 2ª jornada de lliga catalana a les instal·lacions del CN Premià. Una segona jornada amb moltes proves on els nostres nedador@s hauran de puntuar per continuar a les bones posicions que vam aconseguir després de la primera jornada.

Equip Absolut-Júnior
Veurem la capacitat d'alguns nedador@s per poder aguantar fins a 4 proves individuals. Serà molt important aguantar un bon nivell en totes elles i saber recuperar entre proves, hidratant-se i fent metres suaus a la piscina de recuperació.

Equip Infantil

Esperem doncs veure una jornada intensa de natació on els nostres nedador@s siguin els protagonistes!!!

Molta sort a tothom!!!




2ª JORNADA DE LLIGA BENJAMINA I PREBENJAMINA AL CN MATARÓ

El proper dissabte 19 de novembre la nostra Escola de Natació competirà a la 2ª jornada de lliga Catalana a les nostres instal·lacions del CN Mataró.

Recordem que la categoria benjamina participa a la 2ª jornada catalana en la modalitat de proves individuals més relleus i que la categoria prebenjamina participa a la 2ª jornada de lliga per equips on només neden proves de relleus.
Equip Benjamí i Prebenjamí

Una nova oportunitat per veure les evolucions dels més menuts on podran demostrar tot el que estan aprenent. Els resultats de la primera jornada van ser molt positius i esperem que la tònica sigui la mateixa en aquesta segona jornada.

Nedaran en un primer torn els nedador@s de la categoria prebenjamina (convocats a les 14:15 i inici a les 14:30).

Nedaran en un segón torn els nedador@s de la categoria benjamina (convocats a les 15:45 i inici a les 16:30).

Molta sort a tothom!!!


A continuació adjuntem les convocatòries.


jueves, 10 de noviembre de 2016

HORARIS DE LES FOTOS PER L'ACTE DE PRESENTACIÓ DELS EQUIPS

Com molt bé sabeu, el proper dissabte 12 de novembre es realitzarà l'acte de presentació dels diferents equips federats del CN Mataró. L'acte començarà a les 10:00 i tot just abans realitzarem les fotos dels diferents equips de Natació en el següent ordre:

Foto 2015

9.15: ESCOLA DE NATACIÓ (Equip Benjamí i Prebenjamí): Samarreta i bermudes oficials del centre. En cas de no tenir l'equipació porteu una samarreta i unes bermudes de color blau.

9.45: EQUIP ALEVÍ: Xandall sencer.

9.50: EQUIP INFANTIL: Xandall sencer.

9.55: EQUIP JÚNIOR I ABSOLUT: Xandall sencer.

A les 10:00 començarà la desfilada davant de les autoritats i quan finalitzi es realitzarà la foto de família tots junts.

No hi podeu faltar!!! Fins dissabte!!!

jueves, 3 de noviembre de 2016

TRFOFEU SANT ANDREU PEL PRIMER EQUIP

El proper dissabte 5 de novembre, una part del nostre Primer Equip de Natació competirà al Trofeu Sant Andreu com a competició preparatòria d'aquest primer cicle de la temporada. Nedarem diverses proves per anar agafant confiança i provar coses que estem treballant dia a dia.

La competició serà en piscina de 25 metres i començarà a les 16.00. Esperem doncs tenir una molt bona actuació i veure coses interessants durant la competició.

Recordem que la competició és en piscina de 25 metres i es nedarà a les instal·lacions del c/ Santa Coloma, 25 de Barcelona.

Molta sort a tothom!!!

CONVOCATÒRIA

miércoles, 2 de noviembre de 2016

2ª JORNADA DE LLIGA ALEVINA AL CN MATARÓ

El proper dissabte 5 de novembre, el nostre Equip Aleví participarà a la 2ª jornada de lliga catalana a les nostres instal·lacions del CN Mataró. Serà una jornada on els nostres joves nedador@s s'enfrontaran a les proves de 200 esquena, 100 braça i relleus mixtes de lliures. Cal recordar que per la bona formació de tots ells, és necessari que nedin totes les proves i amb les seves diferents distàncies.

Després d'una molt bona 1ª jornada, on els nostre Equip Aleví es va classificar en 2ª posició per darrera del Sabadell, esperem que es pugui seguir amb aquesta tendència i que demostrin la qualitat que tenen i el bon treball que estan realitzant.

Molta sort a tothom!!!

CONVOCATÒRIA

LLISTATS DE SORTIDA (Actualitzades, el CN Premià és baixa)

ACTE OFICIAL DE PRESENTACIÓ DELS EQUIPS DEL CN MATARÓ


“El dissabte de la propera setmana 12 de novembre portarem a terme l’acte oficial de presentació de la totalitat dels equips esportius federats del Centre, amb la realització de les diferents fotografies de cada equip i la fotografia de família final.
Les diverses fotografies per equips les farem abans i després de l’acte en base a l’horari que presentarem properament.
1er Equip Natació 2016-2017

Per tant, quedeu  convocats tots els esportistes federats del Centre el dissabte 12 de novembre a les nostres instal·lacions, a l’hora que us anunciarem properament, i convidats tots els pares, familiars i amics dels esportistes per seguir l’acte.

Junts fem el Centre!”

TROFEU SANT NARCÍS AL GEIEG

El proper dissabte 5 de novembre, una gran part dels nostres nedador@s infantils i júniors nedaran el Trofeu Sant Narcís a les instal·lacions del GEIEG de Girona. Serà una competició en piscina de 50 metres on els nostres nedador@s començaran a buscar bones sensacions en piscina llarga per tal d'anar preparant els propers Campionats de Catalunya del mes de desembre.

Piscina de 50m del GEiEG

Serà només en sessió de matí, i la competició començarà a les 10:00. Recordem a tots els convocats que anirem amb cotxes particulars i haureu d'avisar si sortiu del CN Mataró o aneu directament al GEIEG (instal·lació Sant Ponç).

Molta sort a tots els participants per aquest tradicional trofeu que ens espera!!!




(Instal·lacions Sant Ponç, Piscina 50 metres)
C/de l'esport 16, 17007 Girona.