IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

lunes, 25 de julio de 2016

CAMPIONATS D'ESPANYA D'ESTIU INFANTILS A MÀLAGA

Del proper dijous 28 al diumenge 31 de juliol es celebren els Campionats d'Espanya d'Estiu Infantils a Màlaga, on 8 representant@s del CN Mataró competiran amb els millors nedador@s de tot l'estat espanyol.

Cartell oficial del campionat

Podríem dir que és la competició més important de l'any, on s'ha de demostrar tot el treball fet durant tants de mesos i posar en pràctica totes les habilitats apreses durant tota la temporada i totes les competicions.

Anem molt animats i esperem poder donar molta guerra, principalment millorant les marques personals i posteriorment, intentar entrar en alguna final que seria un veritable èxit.

Després d'aquest campionat donarem per finalitzada la temporada 2015-2016 i gaudirem tots plegats d'unes merescudíssimes vacances!!!

A continuació trobareu la convocatòria amb el plà de viatge i els enllaços per seguir la competició.


Molta sort a tothom!!!


CONVOCATÒRIA

INFORMACIÓ DEL CAMPIONAT

jueves, 21 de julio de 2016

CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR "OPEN" I TROFEU CATALÀ DE TROFEUS DE MATARÓ "TROFEU JOSEP MONS"

Un any més arriba el final de temporada i tenim la possibilitat de veure natació de nivell a les nostres instal·lacions del CN Mataró. A partir del divendres 22 al diumenge 24 de juliol es celebren els Campionats de Catalunya júnior "open" i Trofeu Josep Mons, corresponent al Circuit Català de Trofeus. Una competició on conviuran nedador@s júniors i absoluts que lluitaran de valent pels matins per optar a les finals de la tarda.

Cartell oficial de la competició

Aquest any és el 25è aniversari del Trofeu i volem que tingui una mica més de ressò. Les finals es retransmetran per la Xarxa de televisions de Catalunya (Canal 159 Movistar TV) i també per canals locals a la TDT, hi haurà un premi econòmic especial pel millor nedador@ del circuit i el millor nedador@ local del CN Mataró, tindrem música animada pels escalfaments, per les finals (triada pels propis nedador@s que nedaran la final) i un corner coffee pels entrenador@s i delegats per poder gaudir d'un petit refrigeri durant les finals de la tarda i poder petar la xerrada i intercanviar opinions.

El CN Mataró afronta aquest campionat amb moltíssimes il·lusions i tots els nostres nedador@s estan preparats per lluitar fins al màxim en cadascuna de les proves que nedaran.

Ara només queda començar i gaudir de tres dies de competició per intentar finalitzar la temporada amb molt bones sensacions.

Molta sort a tothom!!!



CAMPIONATS D'ESPANYA ALEVINS A MADRID

Des d'avuí dijous (proves de fons) fins el proper diumenge 24 de juliol, 4 components del nostre Equip Aleví participen als Campionats d'Espanya Alevins a la ciutat de Madrid. El nostre tècnic, en Roger Cruañas, acompanya a la Marina Sancho, la Berta Sánchez, la Marina Díaz i la Queralt Bonamussa en aquesta important competició, on esperem que puguin demostrar tot el que han treballat i sobretot que aprenguin de l'experiència ja que és la primera competició nacional que fan.
Cartel oficial de la competición
Molta sort a tothom!!!



martes, 5 de julio de 2016

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL D'ESTIU

Del divendres 8 al diumenge 10 de juliol el nostre Equip Infantil competirà als Campionats de Catalunya Infantil d'estiu a les piscines Bernat Picornell de Barcelona. Seran 3 jornades intenses de bona natació, on trobarem les sèries eliminatòries a les sessions dels matins i les finals a les sessions de les tardes.

Piscines Bernat Picornell

Un bon moment per començar a competir al màxim nivell i intentar aconseguir les millors marques i posicions possibles. Serà també una molt bona oportunitat per aconseguir les mínimes pels Campionats d'Espanya de finals de juliol, i qui ja les tingui serà un bon entrenament de qualitat pels futurs Campionats d'Espanya.

Cal estar ben preparats per rendir bé durant els 3 dies, respectant els descansos, les recuperacions, la dieta i la hidratació.

Molta sort a tothom i a demostar que som un dels millors equips infantils de Catalunya!!!





CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ D'ESTIU

Des del dimarts 5 al dijous 7 de juliol el nostre Equip Aleví participarà als Campionats de Catalunya Alevins d'estiu a les Piscines Bernat Picornell de Barcelona. És el moment de demostrar les habilitats apreses durant tota la temporada en un Campionat on la rivalitat serà màxima. Serà important doncs, nedar molt bé les diferents proves i intentar estar el més amunt possible del rànquing i aconseguir millores personals.

Cartell oficial del Campionat

Per un altre costat, volem que aquests joves nedador@s aprenguin a ser competitius durant un campionat de 3 dies, per tant, hauran de menjar i hidratar-se molt bé, descansar per les nits a casa i recuperar després de les proves a la piscina de relaxació.

Recordem que és un Campionat amb sessions de matí i de tarda i que es quedaran a dinar a Barcelona. Els desplaçaments es faran amb autocar.

Molta sort a tots ells i a gaudir d'un gran Campionat amb els vostres companys de club i amb els adversaris de la resta de clubs de Catalunya!!!