IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 30 de junio de 2016

ESTUDIAR I ENTRENAR: HANDICAP O AJUDA?

Fa poques hores que se saben les notes de la selectivitat d'enguany. M'ha alegrat moltíssim la notícia que he vist aquest matí on es parlava dels alumnes que han tret les millors notes a Catalunya, ja que l'alumna que l'ha aconseguit és esportista d'elit i compagina els seus entrenaments de judo amb els estudis.


No tothom té la mateixa capacitat per fer-ho, això és evident, però hem d'educar en la direcció de que sí és possible, inculcant valors que els hi serveixen pel dia a dia quan són joves i sobretot que els hi serviran pel dia de demà quan siguin adults.

Tenim pràcticament el 100% d'esportistes del primer equip del CN Mataró (on l'exigència i dedicació a l'entrenament és molt elevada) cursant carreres universitàries, havent-les acabat amb èxit i encara nedant a un altíssim nivell, cursant els estudis de l'ESO i el Batxillerat amb notes brillants, i demostrant dia a dia que amb esforç, sacrifici, organització i l·lusió es pot fer tot i tot molt bé.


Hem d'estar molt orgullosos de tenir fills nedador@s, que s'empapin dels valors que aporta aquest esport, perquè tot el que poden aprendre amb la seva dedicació diària, èxits, fracassos, alegries i decepcions, mai les podran aprendre a les aules ni als llibres. Tenen el millor complement possible a la seva educació ja que com molt bé diu l'alumna amb millor nota de la selectivitat "dedicar-li temps a entrenar el meu esport no és un handicap pels estudis, m'ajuda".

Sempre els hi dic:

1) Teniu dues carreres universitàries, la de la Univeristat específica i la de la Natació.

2) A les 8.00 del matí ja heu fet més que el que faran molts dels vostres amics o companys de classe durant tot el dia.

Per aquests i d'altres motius s'han de sentir molt orgullosos del que fan i els hem d'animar i ajudar a que ho aconsegueixin.

Us adjunto l'enllaç de l'entrevista.

ENTREVISTA

CIRCUIT CATALÀ: TROFEU HOSPITALET

El proper dissabte 2 de juliol, el nostre Primer Equip competirà en una nova jornada del Circuit Català de Trofeus. És l'hora del Trofeu de l'Hospitalet on els nostr@s nedador@s van amb moltes ganes de provar-se a 15 dies dels Campionats d'Espanya d'Estiu a Las Palmas.

Serà doncs un bon moment per buscar marques personals o apropar-se el que es pugui, ja que encara porten un nivell de sobrecàrrega important que mica en mica anirà desapareixent durant la posta a punt de la setmana vinent.

Es nedarà en sessió de matí i de tarda i ens quedarem a dinar al mateix club de l'Hospitalet.

Molta sort a tothom per aquesta competició preparatòria del final de temporada.


TROFEU AL CN PREMIA PELS INFANTILS I JUNIORS

El proper dissabte 2 de juliol, tenim programada una competició al CN Premià per a nedador@s de les categories infantil i júnior. Serà un trofeu en piscina de 25 metres on els nostres nedador@s lluitaran per aconseguir els seus millors registres en cadascuna de les proves que nedin.

Una bona oportunitat per veure com es pot arribar a còrrer molt en piscina de 25 durant el darrer tram de la temporada.

Molta sort a tothom!!!

miércoles, 29 de junio de 2016

FINAL TERRITORIAL DE RELLEUS A REUS

*Nota: degut a un canvi d'última hora de la FCN, la competició per la tarda s'ha retardat 30', per tant l'hora de convocatòria a la piscina de Reus Ploms passarà de les 14.15 a les 14.45.

El proper dissabte 2 de juliol, la nostra Escola de Natació (Equip Benjamí i Equip Prebenjamí) participarà a la Final Territorial de Relleus a les instal·lacions del CN Reus Ploms. Després del gran paper que es va fer a la Final Territorial de les proves individuals, els nostres joves nedador@s intentaran competir al millor nivell possible, però sobretot gaudint i aprenent d'aquest format de competició on els relleus seran els protagonistes.

Preparar-se bé les proves, saber competir en equip, animar als companys, lluitar per un objectiu comú, saber guanyar, acceptar la derrota, felicitar els rivals, comportament correcte a la graderia, escoltar els entrenador@s, etc... són molts dels valors que durant aquesta jornada estaran presents i intentarem que els nostres joves nedador@s els aprenguin.

Mireu bé la convocatòria per saber quan neda cada categoria (Matí o Tarda) i d'aquesta manera poder organitzar bé el dia de competició. Recordem que els desplaçaments es faran amb cotxes particulars i si teniu qualsevol dubte contacteu amb els entrenadors correspoents i/o Coordinadora de l'Escola.

Molta sort a tothom i esperem que pogueu gaudir d'una gran jornada de Natació de relleus!!!



miércoles, 15 de junio de 2016

TROFEU FIRES AL CN MATARÓ

El proper dissabte 18 de juny celebrem el Trofeu Fires a les nostres instal·lacions del CN Mataró (piscina de 50 metres). Serà una de les darreres oportunitats per poder fer mínimes pels principals campionats de la temporada (Campionats d'Espanya i Campionats de Catalunya) i a més, ens servirà per veure les evolucions dels nostres nedador@s i obtenir informació per poder reajustar les darreres setmanes d'entrenament de la temporada.

Participaran nedador@s absoluts, júniors, infantils i alevins.

Començarà a les 18:00 de la tarda i cal recordar que estarem al descobert, per tant recomanem que porteu el xandall sencer per tal de no passar fred entre proves i per després de l'escalfament.

Molta sort a tothom!!!





CAMPIONAT D'ESPANYA I DE CATALUNYA D'AIGÜES OBERTES A BANYOLES

El proper dissabte 18 i el diumenge 19 de juny els nostres especialitses en aigües obertes lluitaran de valent al Campionat d'Espanya i de Catalunya d'aigües obertes a l'Estany de Banyoles. En Roger Rabassa, l'Adrián González, en Guillem Pujol i en David Chaves competiran per estar el més amunt possible i demostrar que som els vigents campions d'Espanya i Catalunya i que volem tornar a ser-ho, tot i tenir la important baixa de l'Héctor Ruiz.

Cartell oficial del Campionat

Tenim molt de potencial per optar a guanyar de nou el Campionat, tot i que sabem que no serà gens fàcil i que els rivals que vindran lluitaran fins la darrera braçada per impedir-ho.

El dissabte es nedarà la prova dels 10 km en línia, i els nostres quatre representants nedaran tots junts, ja que la categoria absoluta i júnior nedaran plegats. Cal recordar que en Roger i l'Adri són absoluts i que en Guillem i en David són júniors.

El diumenge es nedarà la prova dels 5 km contrarellotge, on l'ordre de sortida dependrà dels resultats obtinguts als 10 km del dia anterior. Aquí tots els nedadors nedaran en categoria absoluta i sortiran un darrera de l'altre amb un minut de diferència. Una cursa molt espectacular i divertida de veure pel seu format de sortida.

Molta sort a tothom i ara toca demostar tot el que heu estat treballant!!! Som-hi CN Mataró!!!


FINAL TERRITORIAL A MANRESA

Del proper divendres 17 al diumenge 19 de juny, els nostres nedador@s Benjamins i Prebenjamins nedaran la Final Territorial al CN Minorisa (Manresa). Després de totes les competicions de lliga catalana, ha arribat el moment d'anar a la final, i aquest any i anirem amb 26 nedador@s dels diferents anys i sexes que són els que s'han classificat gràcies als seus resultats.

Cartell oficial del Campionat.

Estem parlant del nens i nenes dels anys 2005, 2006 i 2007.

Cada dia i aniran unes edats, a fi i efecte de que no hagin d'estar els tres dies amunt i avall. Per tant, mireu molt bé la convocatòria i identifiqueu bé el dia que els hi toca nedar. Si teniu qualsevol dubte consulteu amb els vostre entrenador@ corresponent.

Tant el divendres com el dissabte, tots els participants es quedaran a dinar a Manresa, i el diumenge només nedaran pel matí i tornararn a dinar cap a casa.

Esperem doncs que els nostres esportistes puguin gaudir d'una gran Final Territorial i visquin noves experiències on la nostra prioritat és l'aprenentatge abans que el resultat, tot i que el factor competitiu és important, però no el principal en aquestes categories.

Molta sort a tothom!!! Som-hi CN Mataró!!!



martes, 7 de junio de 2016

FONS I ESTILS ALEVÍ AL CN GRANOLLERS

El proper dissabte 11 de juny el nostre Equip Aleví nedarà la darrera jornada de Fons i Estils a Granollers. Serà classificatori pels Campionats de Catalunya d'Estiu i cal recordar que serà la darrera oportunitat per millorar els registres d'aquestes proves. Serà important poder millorar la suma dels dos temps pel rànquing definitiu que decidirà quins nedador@s d'aquesta categoria podran participar finalment al Campionat.

Esperem doncs, veure les evolucions d'aquests joves nedador@s en aquestes proves tan importants per la seva formació com a nedador@s.

Molta sort a tothom!!!


jueves, 2 de junio de 2016

FINAL PER DELEGACIONS A GIRONA (GEIEG): BENJAMÍ I ALEVÍ

El proper dissabte 4 de juny (jornada pel matí), una representació dels nostres nedador@s alevins i benjamins competiran amb la delegació del Maresme a la Final de delegacions que es celebra a les instal·lacions del club gironí el GEIEG.

Juntament amb nedador@s d'altres clubs de la comarca del Maresme, competiran contra la resta de delegacions d'arreu de Catalunya. Una competició molt nova i atractiva on els nostres nedador@s no sabran quines proves nedaran fins el mateix matí de la competició on es farà per sorteig.

Els nostres nedador@s seleccionats amb la delegació del Maresme per competir en aquesta final són el següents:


CATEGORIA ALEVINA:

Pol De La Rosa
Albert Enrique
Joel Miranda
Queralt Bonamusa
Marina Sancho
Berta Sánchez

CATEGORIA BENJAMINA:

Cèlia Gil
Minerva Pueyo
Aina Ruiz
África Cosiacs
Carla Lozano
Carla Bittner
Marcel Benavent
Hugo de la Rosa
Roger Teodoro
Arnau Serna
Arnau Fernández
Marc Fiori

La competició començarà a les 10:00 del matí i l'hora de convocatòria a Girona serà a les 8:45 pels que hagin d'anar directe. Per sortir del CN Mataró tots junts, l'hora de convocatòria serà a les 7:30. Preguem us poseu en contacte amb els entrenadors corresponents i notifiqueu si anireu directe o passareu pel CN Mataró.

Molta sort a tothom i sobretot que gaudiu d'una molt bona jornada de Natació.

COM ARRIBAR AL GEIEG (Complex esportiu Sant Ponç) Piscina de 50m.