IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 14 de diciembre de 2016

CAMPIONATS D'ESPANYA ABSOLUTS A SABADELL

El proper divendres 16, dissabte 17 i diumenge 18 de desembre el nostre Equip Absolut participarà al Campionat d'Espanya Absolut al CN Sabadell. És la primera competició important de l'any on els nostres nedador@s hauran de demostrar l'estat de forma que han pogut aconseguir en aquests tres primers mesos de temporada.

Cartell del Campionat

Els nostres objectius seran intentar aconseguir el màxim de millors marques personals possibles, lluitar per estar entre el TOP 10 en algunes de les proves que participem, trencar rècords socials del CN Mataró i esperem que poguem aconseguir plaça de podi en alguna de les proves on participen els nostres nedador@s més puntals, com la Berta Cantó i en Fernando Morillas. Guillem Pujol, Martí Penedès, Marina Martínez i Carla Chaves també tenen moltes coses a dir a les seves proves així com el relleu de 4x200 metres masculí que l'any passat va quedar 4rt.

Primer Equip del CN Mataró

La competició serà en sistema contrarrellotge, així que els nostres nedador@s hauran d'estar molt atents a les marques que es vagin fent a les sèries perquè es poden afegir rivals que no esperàvem a la classificació final.

Molta sort a tothom!!!

CONVOCATÒRIA

ENLLAÇ AMB TOTA LA INFORMACIÓ I RESULTATS


No hay comentarios:

Publicar un comentario