IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 20 de diciembre de 2016

CAMPIONATS DE CATALUNYA INFANTILS I JÚNIORS AL CN BARCELONA

Del dimarts 20 al divendres 23 de desembre els nostres nedad@rs de les categories infantil i júnior participen al Campionat de Catalunya d'hivern a les instal·lacions del CN Barcelona.

Seran 4 dies intensos de competició on pels matins es nedaran les sèries eliminatòries i per les tardes es realitzaran les finals.

Cartell del campionat

Com cada any movem a moltíssima gent en aquest campionat, però els que passen a les finals en són menys. Un dels nostres principals objectius, a part de les millores individuals de tots els nostres nedador@s, serà augmentar el número de finals obtingudes durant tot el campionat. D'aquesta manera, tindrem més opcions de continuar millorant marques i sobretot, millorar el nostre nivell competitiu com a club.

Recordem que pels matins anirem amb autocar i un cop finalitzada la sessió els nedador@s que no neden per les tardes tornaran cap a casa a dinar i a descansar per l'endemà. Els finalistes i els que neden relleus, es quedaran a Barcelona a dinar i tornaran cap a casa un cop finalitzada la competició amb cotxes particulars.

Molta sort a tothom!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario