IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 4 de octubre de 2016

FONS I ESTILS AL CN GRANOLLERS

Comencem l'activitat competitiva d'aquesta nova temporada 2016-2017 amb el típic fons i estils de cada any. Seran les categories absoluta, júnior i infantil les que donaran el tret de sortida el proper dissabte 8 i diumenge 9 d'octubre al CN Granollers. La competició es farà en dues jornades, el dissabte a les 15.20 de la tarda i el diumenge a les 10.00 del matí.

La categoria infantil competirà per puntuar a la seva primera jornada de lliga infantil a les proves de fons i estils i el mateix passarà amb les categories júnior i absoluta, que puntuaran conjuntament per la primera jornada de lliga absoluta. Esperem doncs fer un molt bon paper en aquestes proves tant tècniques i tant dures.

La resta de proves de 100 metres ens serviran per començar a agafar ritme de competició i sobretot per fixar-nos en els petits detalls que al final fan que millorem o no els nostres registres.

Molta sort a tothom i esperem tenir un gran inici de temporada!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario