IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 19 de octubre de 2016

1ª JORNADA DE LLIGA BENJAMINA I 1ª JORNADA PER EQUIPS PREBENJAMINA

El proper dissabte 22 d'octubre la nostra Escola de Natació s'estrena competint a la 1ª jornada de lliga Benjamina i a la 1ª jornada d'equips Prebenjamina. Les dues seran a les nostres instal·lacions del CN Mataró i per tal d'agilitzar la sessió competitiva nedarà primer la categoria Prebenjamina i tot just després la categoria Benjamina.



Els nedador@s Prebenjamins estan convocats a les 14:15 al CN Mataró. A les 14:30 començarà la competició Prebenjamina, on els nostres nedador@s es repartiran en diferents equips de relleus i participaran a les diferents proves del calendari.

Els nedador@s Benjamins estan convocats a les 15:15 al CN Mataró. A les 16:00 començarà la competició Benjamina i els nostres nedador@s aniran participant a les diferents proves del calendari.

Molta sort a tots ells i recordeu que estan en una etapa molt maca on volem que aprenguin amb cada experiència que se'ls hi presenti i sobretot que gaudeixin de la competició, animant als companys, posant en pràctica les coses apreses als entrenaments i crèixer i millorar dia rera dia.


No hay comentarios:

Publicar un comentario