IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 15 de junio de 2016

FINAL TERRITORIAL A MANRESA

Del proper divendres 17 al diumenge 19 de juny, els nostres nedador@s Benjamins i Prebenjamins nedaran la Final Territorial al CN Minorisa (Manresa). Després de totes les competicions de lliga catalana, ha arribat el moment d'anar a la final, i aquest any i anirem amb 26 nedador@s dels diferents anys i sexes que són els que s'han classificat gràcies als seus resultats.

Cartell oficial del Campionat.

Estem parlant del nens i nenes dels anys 2005, 2006 i 2007.

Cada dia i aniran unes edats, a fi i efecte de que no hagin d'estar els tres dies amunt i avall. Per tant, mireu molt bé la convocatòria i identifiqueu bé el dia que els hi toca nedar. Si teniu qualsevol dubte consulteu amb els vostre entrenador@ corresponent.

Tant el divendres com el dissabte, tots els participants es quedaran a dinar a Manresa, i el diumenge només nedaran pel matí i tornararn a dinar cap a casa.

Esperem doncs que els nostres esportistes puguin gaudir d'una gran Final Territorial i visquin noves experiències on la nostra prioritat és l'aprenentatge abans que el resultat, tot i que el factor competitiu és important, però no el principal en aquestes categories.

Molta sort a tothom!!! Som-hi CN Mataró!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario