IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 29 de junio de 2016

FINAL TERRITORIAL DE RELLEUS A REUS

*Nota: degut a un canvi d'última hora de la FCN, la competició per la tarda s'ha retardat 30', per tant l'hora de convocatòria a la piscina de Reus Ploms passarà de les 14.15 a les 14.45.

El proper dissabte 2 de juliol, la nostra Escola de Natació (Equip Benjamí i Equip Prebenjamí) participarà a la Final Territorial de Relleus a les instal·lacions del CN Reus Ploms. Després del gran paper que es va fer a la Final Territorial de les proves individuals, els nostres joves nedador@s intentaran competir al millor nivell possible, però sobretot gaudint i aprenent d'aquest format de competició on els relleus seran els protagonistes.

Preparar-se bé les proves, saber competir en equip, animar als companys, lluitar per un objectiu comú, saber guanyar, acceptar la derrota, felicitar els rivals, comportament correcte a la graderia, escoltar els entrenador@s, etc... són molts dels valors que durant aquesta jornada estaran presents i intentarem que els nostres joves nedador@s els aprenguin.

Mireu bé la convocatòria per saber quan neda cada categoria (Matí o Tarda) i d'aquesta manera poder organitzar bé el dia de competició. Recordem que els desplaçaments es faran amb cotxes particulars i si teniu qualsevol dubte contacteu amb els entrenadors correspoents i/o Coordinadora de l'Escola.

Molta sort a tothom i esperem que pogueu gaudir d'una gran jornada de Natació de relleus!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario