IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 15 de junio de 2016

CAMPIONAT D'ESPANYA I DE CATALUNYA D'AIGÜES OBERTES A BANYOLES

El proper dissabte 18 i el diumenge 19 de juny els nostres especialitses en aigües obertes lluitaran de valent al Campionat d'Espanya i de Catalunya d'aigües obertes a l'Estany de Banyoles. En Roger Rabassa, l'Adrián González, en Guillem Pujol i en David Chaves competiran per estar el més amunt possible i demostrar que som els vigents campions d'Espanya i Catalunya i que volem tornar a ser-ho, tot i tenir la important baixa de l'Héctor Ruiz.

Cartell oficial del Campionat

Tenim molt de potencial per optar a guanyar de nou el Campionat, tot i que sabem que no serà gens fàcil i que els rivals que vindran lluitaran fins la darrera braçada per impedir-ho.

El dissabte es nedarà la prova dels 10 km en línia, i els nostres quatre representants nedaran tots junts, ja que la categoria absoluta i júnior nedaran plegats. Cal recordar que en Roger i l'Adri són absoluts i que en Guillem i en David són júniors.

El diumenge es nedarà la prova dels 5 km contrarellotge, on l'ordre de sortida dependrà dels resultats obtinguts als 10 km del dia anterior. Aquí tots els nedadors nedaran en categoria absoluta i sortiran un darrera de l'altre amb un minut de diferència. Una cursa molt espectacular i divertida de veure pel seu format de sortida.

Molta sort a tothom i ara toca demostar tot el que heu estat treballant!!! Som-hi CN Mataró!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario