IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 26 de mayo de 2016

NEDADOR COMPLET AL CN MATARÓ

El proper dissabte 28 de maig celebrem el nostre Trofeu "Nedador Complet" per les categories alevina i benjamina a les nostres instal·lacions del CN Mataró (piscina de 50 metres). Serà un trofeu on tots els participants hauran de nedar 100 metres de cada estil i se sumaran els temps de cada 100 metres per veure qui aconsegueix la millor suma possible amb els quatre estils.

Cartell oficial de la competició

Amb aquesta competició, a part de buscar la diversió i competivitat de cada prova, buscarem quins són els nedador@s més complets en aquestes categories i les millores que fan tots els participants en cadascuna de les proves que nedin.

Tindrem diferents clubs convidats que vindran a lluitar de valent a les diferents proves i el CN Mataró ha d'estar preparat per intentar estar a l'alçada, ser molt competitius i sobretot, passar-s'ho molt bé.

Cal recordar que serà la categoria Alevina qui nedarà les quatre proves de 100 i que la categoria benjamina participarà en les proves de relleus.

Molta sort a tothom i a gaudir d'una bona jornada de natació!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario