IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 19 de abril de 2016

TROFEU SANT JORDI AL CE MEDITERRANI

El proper dissabte 23 d'abril es celebra el Trofeu Sant Jordi Absolut corresponent al Circuit Català de Trofeus al CE Mediterrani. El CN Mataró hi participarà amb més d'una vintena de nedador@s on mica en mica mirarem d'anar agafant ritme competitiu, encara que les càrregues dels entrenaments siguin molt altes i els nedador@s vagin cansats, és moment per superar-se i saber nedar ho millor possible en aquestes condicions.


Es nedarà en dues sessions (matí i tarda) i ens quedarem a dinar a Barcelona. Esperem doncs gaudir d'una bona diada de Sant Jordi competint al millor nivell possible.

Al mateix temps el diumenge 24 d'abril es celebra el Trofeu Sant Jordi Infantil també al CE Mediterrani. Es nedarà només en una sessió pel matí i el calendari de proves serà molt més curt on només es nedaran les proves de 100 metres, els 200 estils i els relleus 4x100 estils.

A continuació trobareu les convocatòries.

Molta sort a tothom!!!

CONVOCATÒRIA ABSOLUTA

CONVOCATÒRIA INFANTIL

COM ARRIBAR AL CE MEDITERRANI

No hay comentarios:

Publicar un comentario