IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 21 de abril de 2016

JORNADA DE LLIGA PER L'ESCOLA DE NATACIÓ A GRANOLLERS

El proper dissabte 23 d'Abril la nostra Escola de Natació participarà en una nova jornada de lliga Catalana (5ª jornada Benjamina i 3ª Jornada Prebenjamina) a les instal·lacions del Club Natació Granollers.

Una nova jornada amb noves proves per nedar, on els nostres joves esportistes hauran de continuar demostrant el seu gran nivell i les seves grans evolucions. Mica en mica s'apropa el final de temporada i ja es comencen a veure coses interessants de cara a l'evolució individual dels nostres joves nedador@s. Continueu així!

En aquesta competició no nedaran els nedador@s de l'any 2006 ja que el calendari i la normativa de la Federació Catalana de Natació així ho reflecteix.

Cal recordar que aquesta competició començarà molt abans de l'horari habitual ja que el club organitzador no disposa d'altres horaris per poder organitzar-la, per tant, remarquem que l'hora d'inici serà a les 14.45 i l'hora de convocatòria a Granollers a les 13.45. L'hora del dinar és veu compromesa amb aquest horari i recomanem dinar lleugerament més aviat, o bé, fer un esmorzar-dinar a mig matí.

Degut a les hores de la competició, els desplaçaments els farem amb cotxes particulars per tal de facilitar l'organització de les famílies.

Moltes gràcies per la vostra atenció i esperem que passeu una bona diada de Sant Jordi i de Natació!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario