IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

lunes, 11 de abril de 2016

COPA CATALANA ABSOLUTA AL CN BARCELONA

Els proper dissabte 16 i diumenge 17 d'abril el nostre Equip Absolut participa a la Final de la Copa Catalana Absoluta a les instal·lacions del CN Barcelona. Serà una competició que es nedarà en dues sessions (dissabte tarda i diumenge matí) on intentarem estar ho més a munt possible de la classificació, lluitant per estar entre els 5 primers classificats.

Tot i ser una competició que ens obliga a nedar en un moment de càrrega on estem treballant per aconseguir els nostres objectius al mes de juny i juliol, no descartem que la majoria dels nostres nedador@s nedin a molt bon nivell i competeixin fins a la darrera braçada per esgarrapar punts a la classificació i dècimes o segons a les seves marques personals.

Serà doncs una competició on nedaran 2 nedador@s per prova i sexe on hi haurà una classificació femenina, una masculina i finalment una classificació conjunta que definirà en quina posició final haurem acabat aquesta Copa Catalana 2016.


Molta sort a tothom!!!


CONVOCATÒRIA (actualitzada 15/04/16)

No hay comentarios:

Publicar un comentario