IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 24 de febrero de 2016

CAMPIONATS D'ESPANYA INFANTIL I JÚNIOR D'HIVERN A TERRASSA

Del proper dissabte 27 de febrer al dimarts 1 de març es celebren els Campionats d'Espanya Infantils i Júniors d'hivern a Terrassa. El CN Mataró defensarà el seu nom i colors amb la participació de 9 nedador@s amb mínimes individuals i 3 nedadors que hi participaran només en relleus.

Pòster oficial del Campionat

  • Participants amb mínimes individuals: David Chaves, Pau Ruiz, Marina Martínez, Claudia Benítez, Carla Feliu, Judith Pueyo, Claudia Rodrigo, Júlia Tomico i Berta Cambray.
  • Participants només en relleus: Martí Jiménez, Pablo Martínez i Guillem Teodoro.

Cal recordar que el fet que aquest campionat sigui utilitzat com a selectiu per a futures competicions internacionals per part de la RFEN, endureix moltíssim les mínimes per tal de reduir la participació global de nedador@s. És evident doncs, que la nostra participació en els campionats d'estiu serà molt més nombrosa i amb moltes més proves a nedar, ja que els nostres nedador@s ja tenen les mínimes fetes.

Esperem doncs veure coses interessants dels nostres nedador@s durant aquests quatre dies i sobretot demostrar el treball que porten fent durant els darrers mesos. Haurem de lluitar per millorar marques personals, passar a les finals, lluitar per medalles quan es pugui i qui si sap si quelcom més!!!

Molta sort a tothom i força CN Mataró!!!



1 comentario: