IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 31 de diciembre de 2015

DESSUDADORES OFICIALS DEL CN MATARÓ AL SBR

Us informem que el nostre distribuïdor de roba (SBRstore) ja disposa de les dessudadores oficials del CN Mataró. Volem recordar que no són les dessudadores per la competició, sino que són una part de la roba que identifica als socis del CN Mataró i les pot adquirir tothom. 




Ara que venen els reis, podria ser una molt bona opció com a possible regal. Tenen un preu assequible i el disseny és molt esportiu. Per a més informació consulteu al nostre distribuïdor SBRsotre.

INFORMACIÓ PER L'STAGE DE PUIGCERDÀ

A continuació trobareu un document informatiu amb el planning que es seguirà a Puigcerdà i les coses que han de portar per l'Stage.

Esperem que puguin gaudir d'una bona experiència i al tornar que ens ho expliquin amb tot detall.

Aprofitem l'avinentesa per desitjar-vos un feliç 2016 i que aquest nou any sigui un gran any per tota la família del CN Mataró.


jueves, 17 de diciembre de 2015

HORARIS I DIES D'ENTRENAMENT DURANT LES FESTES DE NADAL I PARADA TÈCNICA DE LA PISCINA DE 50 METRES

Com molt bé sabeu a partir de demà, divendres 18 de desembre, la piscina de 50 metres romandraà tancada per motius de manteniment. Per aquest motiu els horaris i espais d'entrenament es veuran afectats. Al mateix temps, a partir del 23 de desembre comencen les vacances escolars i per tant els horaris d'entrenament passaran a la franja de matins per a totes les categories excepte pel primer equip que farà doble entrenament, fent el segon per la tarda.

A continuació trobareu els horaris de cada grup d'entrenament:

ESCOLA DE NATACIÓ (Marta, Héctor i David):
  • Vacances del 21 al 27 de desembre. Els dies 1, 3, 6 i 9 de gener tampoc faran entrenament.
  • Entrenament els dies 28, 29, 30 i 31 de dsembre i els dies 2, 4, 5, 7 i 8 de gener.
  • L'horari serà el següent: 9.30 a 10.15 físic i de 10.30 a 11.30 aigua. Excepte el dissabte 2 de gener que serà tot 30' més tard.

EQUIP ALEVÍ (Pol i Andreu):
  • Vacances del 24 al 27 de desembre. Els dies 1, 5 i 6 de gener tampoc faran entrenament.
  • Entrenament els dies 21, 22 de desembre amb l'horari normal.
  • Dimecres 23 de desembre de 9.30 a 10.30 físic i de 10.30 a 12.00 aigua.
  • Del dilluns 28 al dijous 31 de desembre de 10.30 a 11.30 físic i d'11.30 a 12.45 aigua.
  • Del 2 al 4 de gener STAGE a Puigcerdà. Els que no vagin entrenaran amb els grups que es queden a Mataró. Pregunteu al vostre entrenador corresponent.
  • Els dies 7, 8 i 9 de gener queda l'horari pendent per l'obertura de la piscina de 50 metres.

EQUIP INFANTIL (Roger):
  • Vacances del 25 al 27 de desembre. Els dies 1, 5 i 6 de gener tampoc faran entrenament.
  • Entrenament els dies 21, 22 de desembre amb l'horari normal. Dimarts matí festa.
  • Dimecres 23 de desembre d'11.00 a 12.00 físic i de 12.00 a 13.30 aigua.
  • Del dilluns 28 al dijous 31 de desembre de 12.45  a 14.00 aigua.
  • Del 2 al 4 de gener STAGE a Puigcerdà. Els que no vagin entrenaran amb els grups que es queden a Mataró. Pregunteu al vostre entrenador corresponent.
  • Els dies 7, 8 i 9 de gener queda l'horari pendent per l'obertura de la piscina de 50 metres.

EQUIP INFANTIL-JÚNIOR (Parra):
  • Vacances del 25 al 27 de desembre. Els dies 1, 3 i 6 de gener tampoc faran entrenament.
  • Entrenament els dies 21, 22 de desembre amb l'horari normal. Dimarts matí festa.
  • A partir del Dimecres 23 de desembre de 9.00 a 10.30 aigua i de 11.15 a 12.30 físic.
  • El dissabte 2 de gener de 9.30 a 11.00 aigua.
  • Els dies 7, 8 i 9 de gener queda l'horari pendent per l'obertura de la piscina de 50 metres.

PRIMER EQUIP (Sergi):
  • Vacances del 25 al 27 de desembre. Els dies 1, 3 i 6 de gener tampoc faran entrenament.
  • Entrenament els dies 21, 22 de desembre amb l'horari normal.
  • A partir del Dimecres 23 de desembre de 7.00 a 9.00 aigua i després 1 hora de físic. Per les tarde de 15.30 a 17.30 aigua (excepte el 31 de desembre).
  • El dissabte 2 de gener de 7.30 a 9.30 aigua i de 13.00 a 14.45.
  • Els dies 7, 8 i 9 de gener queda l'horari pendent per l'obertura de la piscina de 50 metres.

Per a qualsevol dubte contacteu amb els entrenador@s corresponents.

Moltes gràcies per la vostra atenció!!!

NOTA DEL NOSTRE DISTRIBUÏDOR SBR SOBRE ELS BANYADORS I RESTA D'EQUIPACIÓ

A continuació us informem de que ja estan disponibles els banayadors Turbo que complementen les noves equipacions:


"SBR ens comunica que ja disposa a la seva botiga d’una nova remesa de banyadors oficials dels equips federats del Centre de la marca TURBO, i que per tant, tots aquells als que els hi faltava o que en vulguin adquirir algun, ara que s’acosten Nadal i Reis, ja poden fer-ho dirigint-se a la seva botiga de la Via Sèrgia.
Igualment ens informa que la resta d’articles els tindrà a la disposició de tothom a partir del 15 de gener.
Aprofitem per desitjar-vos unes molt felices festes de Nadal i un excel·lent any 2016"

miércoles, 16 de diciembre de 2015

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT OPEN "CIRCUIT CATALÀ DE TERRASSA"

Els propers divendres 18, dissabte 19 i diumenge 20 de desembre es celebren els Campionats de Catalunya Open "Circuit Català de Terrassa" a les instal·lacions del CN Terrassa. El CN Mataró hi participarà amb 30 nedador@s absoluts, júniors i alguns d'infantils. Serà un campionat amb finalitat preparatòria per altres competicions del futur com la Copa d'Espanya Absoluta i Campionats d'Espanya Júnior i Infantil.

cartell oficial del campionat


El format de la competició serà pel matí eliminatòries i per la tarda les finals. Veient el llistat d'inscrits definitiu es preveu que entrar a les finals serà bastant complicat així que pels matins s'ha de donar el màxim i els que puguin tornar a nedar a la tarda doncs continuar millorant i lluitar per les medalles i per les millors posicions possibles.

Nedador@s extrangers i de l'equip nacional faran que la competència sigui molt alta i li dóna un cert atractiu a aquest campionat on intentarem donar guerra a cadascuna de les proves que hi nadem.

Els que es classifiquin per les finals es quedaran a dinar al mateix club i la resta tornaran a dinar cap a casa i descansar per l'endemà.

Molta sort a tothom!!!


jueves, 10 de diciembre de 2015

3ª JORNADA DE LLIGA ALEVINA A MATARÓ

El proper diumenge 13 de desembre el nostre Equip Aleví competirà a la 3ª jornada de lliga catalana a les nostres instal·lacions del CN Mataró. Una nova jornada amb noves proves on els nostres joves nedador@s lluitaran per millorar les seves marques i sumar el màxim de punts per la classificació final de clubs.

Recordem la importància que té participar a totes les jornades de lliga per tal de poder aprendre de nedar les diferents proves ja que cadascuna d'elles té unes característiques especials.

Molta sort a tothom! 


1ª JORNADA DE LLIGA CATALANA BENJAMINA

El proper dissabte 12 de desembre el nostre Equip Benjamí participarà a la 1ª jornada de lliga catalana al CN Mataró. Com molt bé sabeu, es nedaran proves que serviran per la classificació pels Campionats de final de temporada (Final Territorial i Final de Relleus), on esperem veure a molts dels nostres joves nedador@s.

Competicions que serviran per veure les evolucions tècniques dels més menuts i sobretot perquè continuïn tenint experiències i aprenguin amb cada prova que nedin.

La competició començarà a les 15.20 i l'hora de convocatòria és a les 14.00.

Esperem l'assistència de tothom!

Molta sort!




jueves, 3 de diciembre de 2015

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL I JÚNIOR D'HIVERN

Els propers 5, 6, 7 i 8 de desembre els nostres nedador@s infantils i júniors competiran en el seu primer gran Campionat de la temporada. Serà a les instal·lacions del CN Sabadell i el format serà el mateix dels darrers anys. Pels matins es nedaran les eliminatòries i per les tardes les finals i els relleus. Això vol dir que pels matins hi nedarà gairebé tothom i per les tardes només els que es classifiquin o nedin relleus.

Cartell oficial del Campionat

Serà important doncs estar ben organitzats en els desplaçaments ja que es faran amb cotxes particulars i els nedador@s que no nedin per la tarda hauran de tornar a casa a dinar i a descansar per l'endemà.

Un campionat on intentarem demostrar el nostre nivell, classificant el màxim de nedador@s a les finals, lluitant per les medalles en proves individuals i relleus i col·locant el nom del CN Mataró el més amunt possible de la classificació general per equips.

La millora de les marques personals és de vital importància per poder aconseguir els objectius anteriors, per aquest motiu tots els nedador@s s'han d'exigir el màxim durant aquests quatre dies i aprendre d'una competició dura i sobretot de l'experiència.

Molta sort a tothom!!!



CAMPANYA DE CÀRITAS NADAL 2015

Un any més volem demanar la vostra col·laboració amb aquesta Campanya de Nadal tan important a nivell social i que ajuda a moltíssima gent amb problemes econòmics i marginació social. Com molt bé sabeu, Càritas ajuda a les famílies més desfavorides repartint aliments de primera necessitat, que mitjançant la col·laboració de diverses entitats i sobretot pel voluntariat de moltes persones fan possible que s'aconsegueixi una quantitat d'aliments prou important.


Campanya Càritas Nadal 2015

Valors com la solidaritat, donar sense esperar res a canvi, extendre la mà als altres, entre d'altres, intentem que apareguin en el nostre dia a dia amb la pràctica i entrenament de la natació. Se'ns presenta un moment ideal per poder posar en pràctica aquests valors amb aquesta iniciativa i us convidem a portar qualsevol producte de primera necessitat per a la gent necessitada.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

CÀRITAS MATARÓ

CÀRITAS