IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 29 de octubre de 2015

DIVENDRES DE CASTANYADA PER L'ESCOLA DE NATACIÓ






El divendres dia 30  a les 18.00 h. (a la pista), celebrarem la festa de la castanyada per tots els nens i nenes de l'Escola de Natació, no cal portar banyador, cal portar roba d’esport i es pot portar alguna cosa adequada a la festa de la castanyada.

De 18.00 h. 19.00 h. Jocs
De 19.00 h. 19.30 h. Castanyes


BONA CASTANYADA

El dilluns dia 2, entreno normal a les 18.00 h.



Entrenadors escola de natació

miércoles, 28 de octubre de 2015

ARTICLE INTERESSANT SOBRE ELS BENEFICIS DE LA NATACIÓ

A continuació trobareu un enllaç on es parla sobre els beneficis de la natació i la seva relació amb una taxa de mortalitat menor respecte la pràctica d'altres esports i evidentment respecte el sedentarisme.


                          


És evident que la natació és un del esports més complerts, per no dir el més complert, i que els seus beneficis per la salut són infinits. Però veure que un article que es basa en un estudi científic, diu que la gent que practica o ha practicat natació li allarga la vida doncs... benvingut sigui!!!

http://www.entrenamiento.com/natacion/natacion-y-salud/

TROFEU CASTANYADA AL CE MEDITERRANI

El proper dissabte 31 d'octubre el nostre Primer Equip, més l'Equip Júnior i part de l'Equip Infantil femení, nedaran el Trofeu Castanyada que el CE Mediterrani organitza a la seva instal·lació del carrer Regent Mendieta.

Una competició amb tot el programa de proves on els nostres nedador@s les han pogut triar i d'aquesta manera posaran en pràctica coses apreses i entrenades a les darreres setmanes. Per alguns seran proves poc habituals però molt importants pel seu desenvolupament com a nedador@s.

Esperem doncs gaudir d'aquesta competició que ens servirà per començar a posar fil a l'agulla en la preparació específica d'aquest primer cicle.

A contiuació hi trobareu informació complementària de la competició.



Molta sort a tothom i molt bona Castanyada!!!



COM ARRIBAR AL CE MEDITERRANI (Regente Mendieta)

jueves, 22 de octubre de 2015

2ª JORNADA DE LA COPA CATALANA DE FONS AL CN TERRASSA

El proper dissabte 24 d'octubre el CN Terrassa organitza la 2ª jornada de la Copa Catalana de fons. Després d'haver nedat els 1500 metres lliures a la 1ª jornada, ara és el moment dels 5000 metres lliures on només els més forts i els més valents s'enfronten a aquests tipus de proves.

L'Héctor Ruiz, en Roger Rabassa, en Guillem Pujol i en David Chaves són els escollits per nedar aquesta distància i d'aquesta manera veurem les seves evolucions i les seves possibilitats per poder fer un bon paper en futures actuacions en l'especialitat de la llarga distància.

Equip del CN Mataró Campió d'Espanya de la temporada 2014-2015
L'inici de la competició serà a les 15.30 i es nedarà amb el sistema de 2 nedador@s per carrer.

Molta sort a tots quatre i esperem tornar amb grandíssims resultats.


1ª COMPETICIÓ PER L'ESCOLA DE NATACIÓ A MATARÓ

El proper dissabte 24 d'octubre els nostres nedador@s Benjamins i Prebenjamins nedaran la 1ª jornada de baixa regulació a les nostres instal.lacions del CN Mataró. Com molt bé sabeu, aquestes primeres competicions consisteixen en fer una petita introducció al món de la competició i mica en mica anar agafant experiència.

A continuació trobareu una nota informativa amb els horaris i amb el que han de portar.

Esperem que tots plegats pogueu gaudir de l'experiència!!!



viernes, 16 de octubre de 2015

RECORDATORI SOBRE L'EQUIPACIÓ D'AQUESTA NOVA TEMPORADA

Recordem a tots aquells que encara no hagin encarregat l'equipació esportiva TURBO d'aquesta nova temporada que ho faci ho abans possible (ja que s'hauria de demanar) mitjançant el següent enllaç:


Igualment informem que és obligatòria l’adquisició de la totalitat dels articles que conformen cada paquet en funció de cada categoria i de cada equip, per tal d’aconseguir l’uniformitat de tots i cadascun dels seus integrants, i és condició indispensable per tal de poder prendre part en les competicions de les properes temporades. Per tant, aquells que els falti marcar la talla d’algun article, poden fer-ho també en l’esmentat formulari

Atentament”

martes, 13 de octubre de 2015

1ª JORNADA DE LLIGA ALEVINA A MATARÓ

El proper dissabte 17 d'octubre el nostre Equip Aleví participarà a la primera jornada de lliga alevina a les nostres instal·lacons del CN Mataró. Una primera jornada on es nedaran les proves del fons i estils, és a dir, els 400 metres lliures i els 200 metres estils. Proves que considerem molt importants per l'aprenentatge i l'evolució dels joves nedador@s.

Per un costat es mesura la resistència general amb l'estil de Crol amb la prova dels 400 metres lliures i per un altre costat valorem les habilitats tècniques dels diferents estils i la versatilitat dels nedador@s amb la prova dels 200 metres estils.

Esperem doncs que sigui un inici exitós per aquests joves nedador@s i que mica en mica vagin millorant dintre d'aquesta categoria tan important.

A continuació trobareu la convocatòria amb la resta d'informació.



Molta sort a tothom!!!

LLIURAMENT DE LA NOVA EQUIPACIÓ TURBO



“Benvolguts Pares,
  Dijous d’aquesta setmana, 15 d’octubre, de les 17 a les 19 hores, i divendres 16, de les 16 a les 20 hores, lliurarem una part de la roba oficial del Centre per aquesta temporada, d’acord amb la comanda que vàreu fer el seu dia. El lliurament es farà a la Sala Polivalent situada sobre la pista poliesportiva exterior”

Moltes gràcies per la vostra atenció.