IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

lunes, 28 de septiembre de 2015

INICI DE LES COMPETICIONS

El proper dissabte 3 (per la tarda) i diumenge 4 d'octubre (pel matí) començarem les competicions de la nova temporada 2015-2016.

Serà a Granollers on els nostres nedador@s Infantils, Júniors i Absoluts competiran al tradicional fons i estils d'inici de temporada. També hi hauran proves de 100 metres pels nedador@s que no facin el fons i estils.

Un cop el club organitzador ens faciliti més dades, penjarem la convocatòria amb les proves que neda cadascú i les hores d'inici de cada jornada.

També en els propers dies us facilitarem el primer calendari oficial de competicions i seus que tenim gairebé enllestit.

Moltes gràcies per la vostra atenció i prepareu-vos per aquest cap de setmana que comencem forts!!!


CONVOCATÒRIA ABSOLUTS I JÚNIORS

CONVOCATÒRIA INFANTILS 1ª JORNADA DE LLIGA

viernes, 25 de septiembre de 2015

FRANGES HORÀRIES PER FER ELS RELLEUS DE NATACIÓ A LES 24 HORES

A continuació trobareu un document amb les franges horàries marcades per fer els relleus dels diferents grups. Important tenir-les clares per poder estar amb els companys i sumar metres per poder superar el rècord de l'any passat.

Hi ha alguna franja que és mixta (diferents grups, pares, socis, altres) on obrim les possibilitats perquè la gent hi participi.

També tenim l'hora golfa (00.00 a 01.00) on podrem nedar disfressats, amb neoprens, amb aletes o qualsevol sorpresa que volgueu introduïr.

Esperem doncs una gran participació i que tots plegats ho passem d'allò més bé!!!


miércoles, 23 de septiembre de 2015

INFORMACIÓ SOBRE EL COBRAMENT DE LES NOVES EQUIPACIONS

A principis de setembre us vam informar del funcionament del cobrament de les diferents quotes per la nova equipació Turbo.

Per dificultats en la gestió, el cobrament del primer rebut de la roba oficial es farà del 25 al 28 de setembre en lloc del 15 com s'havia previst.

Demanem disculpes i esperem que aquest canvi no us provoqui un problema.


Salutacions.

martes, 22 de septiembre de 2015

REUNIONS INFORMATIVES TEMPORADA 2015-2016

Informem a tots els pares dels equips Aleví, Infantil i Júnior que el proper divendres 25 de setembre a les 19.15 tindrà lloc una reunió informativa de la nova temporada 2015-2016 a la sala polivalent del Centre. Es tractaran diversos temes de funcionament de la secció de Natació i s'explicaran els canvis que hi han hagut a les edats de les diferents categories promoguts per la Federació Catalana de Natació.

Pel que fa a l'Escola de Natació, la reunió informativa es farà el divendres 2 d'octubre a les 19.15, també a la sala polivalent.

Fins aleshores, podeu contactar amb els entrenador@s i/o coordinadors per qualsevol dubte que tingueu.

Important assistir a les reunions per entendre una mica més el dia a dia d'aquest esport i del funcionament del Centre Natació Mataró.

Moltes gràcies per la vostra atenció!


Salutacions

lunes, 21 de septiembre de 2015

24 HORES ESPORTIVES I SOCIALS AL CNMATARÓ

El proper dissabte 26 i diumenge 27 de setembre ens espera una nova edició de les 24 hores esportives i socials del Centre Natació Mataró. Des de la secció de Natació us informem de que és una activitat pensada per a tots els esportistes i les seves famílies, i d'aquesta manera gaudir d'un gran dia i compartir tots plegats les difrents activitats que s'aniran fent. Perquè siguin exitoses necessitem la màxima participació possible de tots els components de la secció de Natació i tots els esportistes que formen part dels diferents equips han d'assistir-hi i participar (excepte absències degudament justificades), ja que és una activitat que la considerem obligatòria perquè forma part de les activitats programades pels diferents equips de Natació.



A part de les diferents franges horàries on els nedador@s hauran de nedar per intentar superar el rècord de metres de l'any passat, s'han organitzat tot un seguit d'activitats com els inflables pels més menuts, curses d'orientació, fútbol sala, spinning, zumba, botifarrada, xocolatada i moltes més sorpresas que aniran apareixent.

Cal fer la inscripció a la recepció del Centre i abonar els 10€ que us permetrà gaudir del sopar (botifarrada), d'un gelat i de la xocolatada del diumenge pel matí.

El darrer dia per fer la inscripció serà el proper dimecres 23 de setembre.

Així doncs, us animem a que us apunteu i ente tot@s hem d'aconseguir que siguin un èxit, i això només és possible amb la vostra col·laboració i les vostres inscripcions.

Adjuntem el document que ja se us va facilitar en paper, corresponent a l'autorització i normatives a seguir durant les 24 hores.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i el dissabte a les 10.00 del matí donarem el tret de sortida i us volem veure a tots allà per passar-ho d'allò més bé!!!

lunes, 7 de septiembre de 2015

NOTA INFORMATIVA SOBRE EL PAGAMENT DE LA NOVA EQUIPACIÓ TURBO

Com ja us vam informar al final de la temporada passada, encetem aquesta nova temporada 2015-2016 amb un canvi de marca a les equipacions dels nostres esportistes. Deixarem enrera la marca italiana Jacked i tornarem a la nostra coneguda Turbo.





A continuació hi trobareu una nota informativa on s'explica la modalitat de pagament durant els propers mesos.

Moltes gràcies per la vostra atenció.