IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 21 de julio de 2015

CAMPIONATS DE CATALUNYA JÚNIOR I TROFEU CIUTAT DE MATARÓ

Els propers dimecres 22, dijous 23 i divendres 24 de juliol es celebren els Campionats de Catalunya Júnior d'estiu i al mateix temps el Trofeu Ciutat de Mataró a les nostres instal·lacions del CN Mataró.

La competició té un caràcter "Open", per tant hi participaran nedador@s no catalans i també de categoria absoluta.

Cartell Oficial del Campionat

Pel matí es nedaran les eliminatòries i per les tardes les finals A i B, on com a mínim hi hauran 10 nedador@s júniors classificats.

És la darrera competició de la temporada pels nostres nedador@s i esperem que poguem veure molt bones actuacions de tots ells.

Tindrem als nostres nedador@s júniors que lluitaran per les seves finals i fins i tot per les medalles i per un altre costat tots els nostres nedador@s absoluts que lluitaran per estar al cap damunt de les classificacions absolutes del Circuit "Trofeu Ciutat de Mataró".

Molta sort a tots ells i esperem gaudir de tres dies de competició de nivell a casa nostra. Ja queda menys per les vacances però abans s'ha de fer l'últim esforç!!!


miércoles, 8 de julio de 2015

CAMPIONATS D'ESPANYA ABSOLUTS I JÚNIORS D'ESTIU A BARCELONA

Del dimecres 8 de juliol al diumenge 12 de juliol es celebren els Campionats d'Espanya Absoluts i Júnior d'estiu a les piscines Bernat Picornell de l'anella olímpica de Barcelona.

El CN Mataró porta un nombrós equip on mirarem d'aconseguir les millors classificacions possibles. Tindrem opcions de medalla (molt difícils totes elles) a les proves de 1500 lliures masculí Absolut (Héctor Ruiz tot i estar preparant el Mundial de Kazan), les proves de Braça femenines Absolutes (Berta Cantó tot i la presència d'alguna nedadora extrangera), 200 Braça femení Júnior (Marina Martínez), proves de Braça masculines Absolutes (Fernando Morillas), 200 papallona masculí Júnior (Guillem Pujol tot i estar preparant el seu Mundial Júnior, no nedarà cap altra prova individual) i qui sap si hi ha alguna sorpresa més amb el 4x200 lliures masculí Absolut.
Cartell oficial del Campionat d'Espanya

Aquestes opcions de medalla al mateix temps són opcions de finals A (que és un magnífic resultat) i esperem poder introduïr més nedador@s en el top 10 de la categoria Absoluta o del seu any en categoria Júnior. Nedador@s com en Martí Penedès i l'Aina Triola podran optar en categoria Absoluta i la Marina Martínez, la Laia Cuello, en Guillem Pujol i en David Chaves en categoria Júnior.

La resta de l'expedició lluitarà per entrar a les finals B (Top 20 absolut), o bé aconseguir millors marques personals a les eliminatòries i pujar posicions a les classificacions finals.

Vistes de les Piscines Bernat Picornell
Es nedaran tots els relleus a la categoria Absoluta (3 femenins i 3 masculins) i 1 relleu femení Júnior (4x100 lliures).

Esperem doncs gaudir d'uns dies de Campionats d'alt nivell on els nostres nedador@s tinguin magnífiques actuacions.

Molta sort a tothom!!!



jueves, 2 de julio de 2015

RECORDATORI SOBRE L'EQUIPACIÓ DE LA PROPERA TEMPORADA

Tornem a recordar amb la següent nota, la importància que té que tots els nostres esportistes hagin passat a emprovar-se la roba de la propera temporada 2015-2016, o bé haver-ho fet per l'enllaç online.


“Darrer avís pels esportistes que no han passat a emprovar-se les talles per la roba oficial de les properes temporades:
  Avui dijous i demà divendres són els dos últims dies per poder fer l’encàrrec online a través del formulari al que s’accedeix des del següent enllaç  


Igualment informem que és obligatòria l’adquisició de la totalitat dels articles que conformen cada paquet en funció de cada categoria i de cada equip, per tal d’aconseguir l’uniformitat de tots i cadascun dels seus integrants, i és condició indispensable per tal de poder prendre part en les competicions de les properes temporades. Per tant, aquells que els falti marcar la talla d’algun article, poden fer-ho també entre avui i demà en l’esmentat formulari

Atentament”

miércoles, 1 de julio de 2015

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL D'ESTIU A TERRSSA

S'apropen les dates dels darrers Campionats de la temporada 2014-2015 per a totes les categories. El proper divendres 3, dissabte 4 i diumenge 5 de juliol serà el torn de l'Equip Infantil que lluitarà durant aquests 3 dies al Campionat de Catalunya Infantil d'estiu a Terrassa.

Fins a 27 nedador@s (13 masculins i 14 femenins) ens representaran en aquest campionat, on esperem que el CN Mataró sigui un dels pioners i pugui lluitar contra els millors clubs de Catalunya. Esperem que les nostres individualitats aconsegueixin batre les seves marques personals, aconseguir mínimes d'Espanya, lluitar per entrar a les finals i fins i tot lluitar per les medalles quan sigui possible.

Tenim un equip potent i és l'hora de demostrar-ho en un campionat que serà molt exigent i els nostres nedador@s han d'estar preparats per saber competir durant 3 dies.

Recordem que el desplaçament d'anada pels matins es farà amb autocar i els nedador@s que es classifiquin per la tarda o nedin els relleus es quedaran a dinar a Terrassa i un cop finalitzada la sessió de la tarda es tornarà en cotxes particulars. Els components de l'equip que no nedin a la tarda, tornaran en autocar a l'acabar la sessió del matí per anar a dinar a casa i descansar per l'endemà.

Molta sort per a tots els components d'aquest súper equip Infantil que tenim i que de ben segur que lluitarà fins a la darrera braçada per defensar els colors del CN Mataró!!!