IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 26 de mayo de 2015

FONS I ESTILS PELS ALEVINS A MATARÓ

El proper dissabte 30 de maig el nostre Equip Aleví tindrà una nova jornada de Fons i Estils classificatòria pels Campionats de Catalunya d'Estiu. Com molt bé sabeu, en aquesta categoria els nedador@s han de fer una bona suma de temps entre les dues proves (400 lliures i 200 estils), i si estan entre els 100 millors classificats podran participar als campionats de Catalunya.

Serà a la piscina de 25 metres de les nostres instal·lacions del Centre Natació Mataró, i la competició començarà a les 15.30.

Esperem que els nostres joves nedador@s continuïn evolucionant tal i com ho varen fer a l'última competició de fons i estils.

Molta sort a tothom!!!

REUNIÓ INFORMATIVA DE LA JUNTA DIRECTIVA

Nota informativa per a tots els pares dels esportistes de la secció de Natació:
"D’acord amb el compromís contret de fer-la de forma periòdica, la Junta Directiva de l’entitat convoca la reunió informativa anual amb els pares dels esportistes del Centre, el dilluns 1 de juny a les 8 del vespre, al pavelló de les nostres instal·lacions. Esperant la vostra presència, rebeu una cordial salutació”
Us hi esperem a tots!

viernes, 22 de mayo de 2015

COPA CATALANA DE FONS AL CE MEDITERRANI

El proper dissabte 23 de maig a les 11.00 del matí, 2 dels nostres especialistes en llarga distància nedaran una nova jornada de la Copa Catalana de fons a la piscina de 50 metres del CE Mediterrani. Seran l'Héctor Ruiz i en David Chaves els que intentaran millorar els seus registres en 5000 metres.
Héctor al podi de la Copa d'Europa a Eilat 

Per un costat, l'Héctor Ruiz va amb la primera marca de tots els inscrits a la prova i és el clar favorit a guanyar-la i esperem que pugui retallar uns quants segons a la seva millor marca personal que va aconseguir a la darrera jornada el passat mes de novembre.

Per un altre costat, en David Chaves serà la segona vegada que nedarà aquesta distància en psicina i esperem que pugui retallar també uns quants segons la seva marca ja que cada cop va agafant més experiència en aquest món i està treballant per aconseguir-ho.

Molta sort a tots dos!!!


miércoles, 20 de mayo de 2015

JORNADA DE LLIGA PER L'ESCOLA DE NATACIÓ AL CN PREMIÀ

El proper dissabte 23 de maig els nostres nedador@s de les categories Benjamina i Prebenjamina de l'Escola de Natació competiran a una nova jornada de la Lliga Catalana. Serà la 5ª Jornada Benjamina i la 3ª Jornada Prebenjamina on esperem que els nostres futurs campions puguin demostrar les seves evolucions i aprendre una vegada més de les noves experiències que es trobaran en aquesta nova competició.

La competició començarà a les 15.30 i els nedador@s estan convocats a les 14.15 directament a la piscina del CN Premià.

Molta sort a tothom i esperem que us ho passeu molt bé!!!

TROFEU PRIMAVERA AL CN MATARÓ

El proper dissabte 23 de maig el CN Mataró organitza el Trofeu Primavera  a la piscina de 25 metres, on els nostres nedador@s de les categories Infantil, Júnior i Absoluta podran nedar diferents proves per contiunuar amb la seva preparació. Tot i no ser una competició principal en el nostre calendari, no descartem bones actuacions dels nostres nedador@s, i esperem que es puguin aconseguir marques personals en piscina de 25 metres.

Vindran nedador@s del CN Vilafranca, Sant Sadurní i Premià, buscant també els seus objectius individuals.

Molta sort a tothom per aquesta competició on arribaran a participar 29 nedadors masculins i 39 nedadores femenines del CN Mataró.


martes, 12 de mayo de 2015

REUNIÓ INFORMATIVA PEL CAMPUS DE NATACIÓ 2015

A continació trobareu una nota informativa avisant de la reunió que tindrà lloc el proper divendres 15 de maig a les 19.30 a la sala polivalent del CN Mataró per parlar del Campus de Natació 2015.

Moltes gràcies per la vostra atenció!

COPA CATALANA INFANTIL I ALEVINA A MOLINS DE REI

El proper dissabte 16 i el diumenge 17 de maig els nostres equips Infantil i Aleví nedaran la final de la Copa Catalana després d'haver-se fet la fase regular amb les diferents jornades de lliga. El nostre equip Infantil nedarà el dissabte 16 i intentarà millorar la 5ª posició que ha assolit a la fase regular i l'equip Aleví nedarà el diumenge 17 i intentarà millorar la 10ª posició aconseguida a les diferents jornades de lliga. Els dos dies a les instal·lacions del CN Molins de Rei.

Una competició per equips on els nostres entrenador@s han hagut de fer una selecció i distribució de de diferents nedador@s a diferents proves, buscant el màxim rendiment possible i la màxima participació de tots els integrants de l'equip. El reglament ens limita el número de nedador@s a participar per prova i això pot provocar que hi hagi nedador@s que participin més que d'altres i fins i tot que per aquesta competició en concret algú no hi participi.

Es nedarà en dues sessions (matí i tarda) i els nostres equips es quedaran a dinar a Molins de Rei. Esperem poder gaudir d'una magnífica competició i lluitar per aconseguir la millor posició per equips possible.

Molta sort a tothom!!!




lunes, 4 de mayo de 2015

L'HÉCTOR RUIZ A LA COPA D'EUROPA D'AIGÜES OBERTES A ISRAEL

El proper diumenge 10 de maig l'Héctor Ruiz participarà amb la selecció estatal a la primera jornada de la Copa d'Europa d'aigües obertes en la distància de 10km. Serà a la localitat israelita d'Eilat i es nedarà a les aigües de la Mar Roja.

Una nova oportunitat per l'Héctor per anar agafant experiència internacional i continuar la seva preparació per aconseguir el seu principal objectiu de la temporada: "la classificació pel Mundial de Kazán".

L'Héctor sortint d'un entrenament
La convocatòria estatal també inclou al seu entrenador en Sergi Garcia que estarà pendent de tots els detalls d'aquestes dures competicions per poder-los treballar en el dia a dia en els nostres entrenaments.

Molta sort per aquest nou repte internacional i esperem tornar amb molt bones notícies!!!


CONVOCATÒRIA RFEN