IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 24 de marzo de 2015

5ª JORNADA DE LLIGA INFANTIL I 6ª ALEVINA AL CN MATARÓ

El proper dissabte 28 de març els nostres Equips Infantil i Aleví competiran a la 5ª i 6ª jornada de lliga respectivament a les nostres instal·lacions del CN Mataró. Es nedaran proves molt interessants i molt importants pel desenvolupament d'aquests joves nedador@s. Alguns dels infantils s'enfrontaran a les proves llargues dels 800 lliures i els 1500 lliures, i els alevins a les proves de 400 lliures i 200 estils que seran  classificatòries pel Campionat de Catalunya d'estiu.
 
Només nedaran nedador@s del CN Mataró i del CN Granollers ja que la durada de la competició será d'unes 3 hores aproximadament degut a les proves de llarga distància. Hi haurà molt de descans entre proves, per tant és important portar quelcom per veure o menjar i arribar en condicions a les darreres proves.
 
La competició començarà a les 15.30.
 
Molta sort a tothom!!!
 
 
 
 

lunes, 23 de marzo de 2015

HORARIS I DIES D'ENTRENAMENT DURANT LA SETMANA SANTA 2015

A continuació trobareu un document amb els horaris d'entrenament i els dies que han d'entrenar els diferents grups durant la setmana santa. Cal recordar que és molt important continuar amb la disciplina dels entrenaments durant aquests dies i no desaparèixer, ja que sinó es perd el ritme i es veuen perjudicades les evolucions dels aprenentatges.

Si algú tingués algun problema amb els horaris, poseu-vos en contacte amb els entrenadors corresponents i us solucionaran el problema.


Moltes gràcies per la vostra atenció.


jueves, 19 de marzo de 2015

TROFEU VILA D'HORTA PEL PRIMER EQUIP

El proper dissabte 21 de març el nostre Primer Equip competirà al I Trofeu Vila d'Horta. Serà una competició en piscina de 25 metres i la majoria dels nostres nedador@s nedaran proves poc habituals i d'aquesta manera buscar sensacions noves.

Una de les darreres oportunitats de la temporada per nedar en piscina curta i esperem que els nostres nedador@s ho aprofitin i "volin" literalment per la piscina.

La competició començarà a les 16.30 i l'accés a la instal·lació serà a partir de les 15.00.

Molta sort a tothom!!!


CONVOCATÒRIA

COM ARRIBAR A UE HORTA

miércoles, 11 de marzo de 2015

CALENDARI OFICIAL DE LA FEDERACIÓ AMB LES DARRERES SEUS FIXADES

A continuació us adjuntem el calendari que ens facilita la FCN, on apareixen les seus dels principals campionats i competicions organitzades per la Federació Catalana de Natació.

Per a qualsevol dubte consulteu amb els entrenador@s dels vostres corresponents grups.

JORNADA DE LLIGA PER A L'ESCOLA DE NATACIÓ AL CN MATARÓ

El proper dissabte 14 de març els nostres Equips Benjamins i Prebenjamins nedaran una nova jornada de lliga catalana. Serà la 4ª jornada pel Benjamins i la 2ª pels Prebenjamins i nedaran noves proves del calendari per continuar aprenent i agafar experiència en aquesta etapa tan important per a la seva formació com a nedador@s.

La competició es farà a les nostres instal·lacions del CN Mataró i començarà a les 15.20. Els nedador@s estan convocats a les 14.00.

Esperem que sigui una molt bona jornada i que es vegin coses interessants en els més menuts.

Molta sort a tothom!!!

miércoles, 4 de marzo de 2015

CIRCUIT CATALÀ DE TROFEUS A SABADELL

El proper dissabte 7 i diumenge 8 de març els nostres nedador@s absoluts i júniors participaran al Cicuit Català de Trofeus. Aquest cop és el torn del CN Sabadell, qui organitza el trofeu en dues jornades i sessions d'eliminatòries i finals.

Un bon moment per començar a nedar a alt nivell i apropar-se a marques personals i qui sap si algú pot superar-se tot i estar en fase de preparació.

Hi haurà presència de nedador@s extrangers i només hi haurà una final, per tant serà bastant complicat  passar a les finals. Esperem que els nostres millors nedador@s que hi participen ho puguin aconseguir i poder nedar per la tarda per millorar els seus temps.

Molta sort a tothom!!!


4ª JORNADA DE LLIGA INFANTIL A MATARÓ

El proper dissabte 7 de març el nostre Equip Infantil nedarà a Mataró la 4ª jornada de lliga. Una nova oprtunitat per demostrar el gran potencial que té aquest gran equip i consolidar-se entre els millors equips de Catalunya.

Es nedaran proves de 100 i els relleus de 4x200 lliures, proves on s'aconseguiran moltes marques personals i qui sap si més mínimes pels Campionats d'Espanya del proper estiu.

Molta sort a tothom!!!