IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 21 de enero de 2015

3ª JORNADA DE LLIGA INFANTIL A BADALONA

El proper dissabte 24 de gener el nostre Equip Infantil dirigit per en Parra i la Maria participaran a la 3ª jornada de lliga catalana al CN Badalona. Noves proves del calendari per nedar on s'hauran de provar coses apreses i demostrar les seves evolucions. La línia de resultats d'aquesta categoria és molt positiva i esperem que mantinguin el nivell i es situïn entre els millors clubs de Catalunya.

Esperem doncs que es pugui gaudir d'una bona jornada de natació i que es vegin coses interessants!!!

Molta sort a tothom!!!

CONVOCATÒRIA

LLISTATS DE SORTIDA

jueves, 15 de enero de 2015

2ª JORNADA DE LLIGA BENJAMÍ I 1ª PREBENJAMÍ A CALELLA

El proper dissabte 17 de gener la nostra Escola de Natació estrena les competicions d'aquest nou any 2015 a Calella. Serà amb una nova jornada de lliga on es nedaran diferents proves que serviran per veure les evolucions dels més menuts. Cal recordar la importància que té assistir a les competicions com a element formador dels esportistes (viure experiències, provar coses, conèixer reglament, conèixer adversaris,....) i per un altra part per poder classificar-se per la final territorial on nedaran els millors nedador@s de Catalunya.

Esperem doncs que tinguem una bona jornada i que tots plegats ens ho passem d'allò més bé!

A continuació teniu una nota informativa que el club organitzador ens ha passat i creiem que pot ser del vostre interès:

"Aquest dissabte 17 de gener tenim la competició de prebenjamins i benjamins, i com ja acostuma a ser normal, primer farem les dues proves dels prebenjamins i seguidament la dels benjamins, per tal de no tenir la piscina tant colapsada.
 Farem que entrin només els pares dels prebenjamins a les grades i un cop acabin les dues proves els farem sortir a tots perque entrin els pares dels benjamins. Si us plau parleu amb els vostres pares. Moltes gràcies.
 L’escalfament pels prebenjamins serà de 15:30 a 15:55 i la dels benjamins de 15:55 a 16:25.
La competició començara a les 16:30."

martes, 13 de enero de 2015

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT OPEN A TERRASSA

Els propers 16, 17 i 18 de gener es celebren els Campionats de Catalunya Open a les instal·lacions del CN Terrassa. És la primera competició de l'any a nivell absolut i els nostres nedador@s hi participaran per continuar amb la seva preparació d'aquest segón cicle de la temporada on els objectius principals els tenim molt més endavant. Veurem nedador@s nedant moltes proves i d'altres nedant proves poc habituals que poden anar molt bé pel moment de la temporada on ens trobem.

El format de la competició serà d'eliminatòries pel matí i de finals per la tarda, excepte a les proves llargues (400, 800 i 1500) on totes les proves es nedaran pel matí i l'última sèrie es nedarà per la tarda.

Tot i tenir moltes baixes de nedador@s importants per aquest Campionat per motius de preparació, estudis i alguna lesió inoportuna, el CN Mataró portarà un equip de fins a 26 nedador@s que lluitaran al màxim per passar a les finals i començar a preparar els nous objectius de l'any.

Molta sort per aquest campionat que serà una gran oportunitat de preparació i entrenament pels nostres nedador@s.

jueves, 8 de enero de 2015

3ª JORNADA DE LLIGA ALEVINA A MATARÓ

Encetem l'activitat competitiva d'aquest nou any 2015 amb la 3ª Jornada de Lliga Catalana Alevina a les nostres instal·lacions del CN Mataró. Una nova jornada on el nostre Equip Aleví s'haurà de preparar per nedar les proves individuals d'esquena i braça i els relleus de 4x200 metres lliures mixte. Recordem la importància de participar a totes les jornades de lliga i a totes les proves possibles per tal de que la formació de tots els nostres joves esportistes sigui la més completa possible. Al mateix temps aquestes jornades de lliga serveixen per mesurar el nivell del nostre Equip Aleví a nivell Català i hem de sumar punts per estar entre els 12 millors i participar al millor grup de la Copa Catalana.

Serà aquest dissabte 10 de gener a les 16.30 i els nedador@s estan convocats a les 15.15 al CN Mataró.


Esperem que tinguin una gran competició i d'aquesta manera començar aquest nou any amb molt bon peu.

Aprofitem aquesta entrada per informar de que l'experiència de l'STAGE a Puigcerdà ha estat tot un èxit. La valoració dels nostres tècnics ha estat molt positiva i els nanos s'ho han passat d'allò més bé!!! Això ens engresca a continuar buscant activitats per a tots ells i l'any que ve en farem un altre de similars característiques. 

A continuació teniu algunes fotografies que es van fer:








Moltes gràcies a tots i molta sort per aquesta competició!!!