IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 16 de diciembre de 2015

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT OPEN "CIRCUIT CATALÀ DE TERRASSA"

Els propers divendres 18, dissabte 19 i diumenge 20 de desembre es celebren els Campionats de Catalunya Open "Circuit Català de Terrassa" a les instal·lacions del CN Terrassa. El CN Mataró hi participarà amb 30 nedador@s absoluts, júniors i alguns d'infantils. Serà un campionat amb finalitat preparatòria per altres competicions del futur com la Copa d'Espanya Absoluta i Campionats d'Espanya Júnior i Infantil.

cartell oficial del campionat


El format de la competició serà pel matí eliminatòries i per la tarda les finals. Veient el llistat d'inscrits definitiu es preveu que entrar a les finals serà bastant complicat així que pels matins s'ha de donar el màxim i els que puguin tornar a nedar a la tarda doncs continuar millorant i lluitar per les medalles i per les millors posicions possibles.

Nedador@s extrangers i de l'equip nacional faran que la competència sigui molt alta i li dóna un cert atractiu a aquest campionat on intentarem donar guerra a cadascuna de les proves que hi nadem.

Els que es classifiquin per les finals es quedaran a dinar al mateix club i la resta tornaran a dinar cap a casa i descansar per l'endemà.

Molta sort a tothom!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario