IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 3 de diciembre de 2015

CAMPANYA DE CÀRITAS NADAL 2015

Un any més volem demanar la vostra col·laboració amb aquesta Campanya de Nadal tan important a nivell social i que ajuda a moltíssima gent amb problemes econòmics i marginació social. Com molt bé sabeu, Càritas ajuda a les famílies més desfavorides repartint aliments de primera necessitat, que mitjançant la col·laboració de diverses entitats i sobretot pel voluntariat de moltes persones fan possible que s'aconsegueixi una quantitat d'aliments prou important.


Campanya Càritas Nadal 2015

Valors com la solidaritat, donar sense esperar res a canvi, extendre la mà als altres, entre d'altres, intentem que apareguin en el nostre dia a dia amb la pràctica i entrenament de la natació. Se'ns presenta un moment ideal per poder posar en pràctica aquests valors amb aquesta iniciativa i us convidem a portar qualsevol producte de primera necessitat per a la gent necessitada.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

CÀRITAS MATARÓ

CÀRITAS

No hay comentarios:

Publicar un comentario