IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 10 de noviembre de 2015

PRESENTACIÓ OFICIAL DELS EQUIPS ESPORTIUS DEL CN MATARÓ

A continuació hi trobareu una nota informativa sobre l'acte de presentació oficial dels nostres equips esportius:

Una vegada lliurada (en la gran majoria de casos) la roba oficial dels nostres esportistes per l’actual temporada, el dissabte de la propera setmana 21 de novembre portarem a terme l’acte oficial de presentació de la totalitat dels equips esportius federats del Centre, amb la realització de les diferents fotografies de cada equip i la fotografia de família final.
Aquest any, durant l’acte oficial pròpiament dit amb inici a les 10 del matí, al marge de la desfilada - presentació dels equips i esportistes i els parlaments finals de les autoritats, sols farem la fotografia de família per mirar d’agilitzar el màxim possible tota l’operativa.
Les diverses fotografies per equips les farem abans i després de l’acte en base a l’horari que presentarem properament.
Per tant, quedeu  convocats tots els esportistes federats del Centre el dissabte 21 de novembre a les nostres instal·lacions, a l’hora que us anunciarem properament, i convidats tots els pares, familiars i amics dels esportistes per seguir l’acte.
Junts fem el Centre!”

Moltes gràcies per la vostra atenció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario