IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 24 de noviembre de 2015

CAMPIONAT D'ESPANYA ABSOLUT D'HIVERN A GIJÓN

És l'hora de la primera competició nacional de la temporada pels nedador@s del Primer Equip de Natació. Del proper divendres 27 de novembre al diumenge 29 de novembre es celebren els Campionats d'Espanya Absoluts en piscina curta a les instal·lacions del CN Santa Olaya de Gijón i el CN Mataró hi participarà amb 14 nedador@s per lluitar al màxim nivell amb les millors figures del panorama nacional.



Per part de l'equip masculí hi participaran els següents nedadors: Roger Rabassa, Adrián González, Héctor Ruiz, Pol Cantó, Martí Penedès, Marc Álvarez, Guillem Pujol i David Chaves. En Fernando Morillas i en Dídac Matsuyama no podran participar degut als estudis universitaris que estan cursant als EEUU i haurem d'esperar a veure les seves estrenes en competicions futures. En Pau Ruiz tenia mínima per participar en 200 braça però no participarà ja que és júnior de primer any i prioritzem els seus Campionats de Catalunya de la setmana vinent.

Pel que fa a l'equip femení hi participaran les següents nedadores: Berta Cantó, Aina Triola, Carla Chaves, Berta Triola, Maria Rosiñol i Marina Martínez. A l'igual que en Pau, la Carla Feliu també tenia marca mínima per participar en els 200 braça però tampoc participarà per tal de prioritzar els seus Campionats de Catalunya.

Un cop més el CN Mataró anirà a per totes i lluitarà per pujar al pòdium a alguna prova, a classificar-se al TOP 10 nacional en altres i també i no menys important buscar classificacions dintre del TOP 20 en proves individuals. Un altre punt fort que tenim són les proves de relleus, i tot i que ens manca algun element important, lluitarem al màxim per deixar el nom del CN Mataró ho més amunt possible de la classificació.

Molta sort a tothom!!!

A continuació hi trobareu informació referent a la competició:



No hay comentarios:

Publicar un comentario