IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 10 de noviembre de 2015

2ª JORNADA DE LLIGA CATALANA INFANTIL A GRANOLLERS

El proper dissabte 14 de novembre el nostre Equip Infantil competirà a la 2ª jornada de Lliga Catalana a les instal·lacions del CN Granollers. Després de la primera jornada on es van nedar les proves de fons i estils, ara és el moment de començar a nedar la resta de proves on els nostres nedador@s hauran d'intentar competir a les màximes que puguin per tal de tenir un bon aprenentatge i continuar millorant en tots els aspectes d'aquest fascinant esport.

200 estils, 200 braça, 100 papallona i el relleu de 4x200 lliures seran les proves d'aquesta exigent jornada, on molts dels nostres nedador@s competiran a totes quatre. A mesura que vagin avançant les proves la fatiga anirà augmentant i és aquí on els nostres nedador@s hauran de saber recuperar ràpid i demostrar el seu potencial i duresa en aquest tipus de competicions.

Com a cada temporada lluitarem per estar entre els 12 millors clubs de Catalunya que ens permetrà accedir a la final de lliga amb els millors, i per aquesta raó hem que fer bones jornades i puntuar al màxim a les diferents proves del programa.

Important posar en pràctica frases motivacionals i d'autosugestió durant aquesta competició per preparar-se pels futurs campionats de més importància:

  • Frase 1: Quan no puguis ser millor que els demés, concentra't en ser millor que tu ahir. Aviat superaràs als demés. "Més que ahir i menys que demà".


  • Frase 2: Cometre errors no és problemàtic, ho estúpid és cometre'ls i no preguntar-te com evitar-los la propera vegada. "Aprendre d'un mateix".


  • Frase 3: Fracàs i èxit no són oposats. El fracàs te'l trobes pel camí a l'èxit i et prepara perquè l'èxit sigui més sostenible. "Ho important és en qui et converteixes"


Molta sort a tothom!!!


CONVOCATÒRIA

LLISTATS DE SORTIDA

COM ARRIBAR AL CN GRANOLLERS

No hay comentarios:

Publicar un comentario