IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

lunes, 21 de septiembre de 2015

24 HORES ESPORTIVES I SOCIALS AL CNMATARÓ

El proper dissabte 26 i diumenge 27 de setembre ens espera una nova edició de les 24 hores esportives i socials del Centre Natació Mataró. Des de la secció de Natació us informem de que és una activitat pensada per a tots els esportistes i les seves famílies, i d'aquesta manera gaudir d'un gran dia i compartir tots plegats les difrents activitats que s'aniran fent. Perquè siguin exitoses necessitem la màxima participació possible de tots els components de la secció de Natació i tots els esportistes que formen part dels diferents equips han d'assistir-hi i participar (excepte absències degudament justificades), ja que és una activitat que la considerem obligatòria perquè forma part de les activitats programades pels diferents equips de Natació.



A part de les diferents franges horàries on els nedador@s hauran de nedar per intentar superar el rècord de metres de l'any passat, s'han organitzat tot un seguit d'activitats com els inflables pels més menuts, curses d'orientació, fútbol sala, spinning, zumba, botifarrada, xocolatada i moltes més sorpresas que aniran apareixent.

Cal fer la inscripció a la recepció del Centre i abonar els 10€ que us permetrà gaudir del sopar (botifarrada), d'un gelat i de la xocolatada del diumenge pel matí.

El darrer dia per fer la inscripció serà el proper dimecres 23 de setembre.

Així doncs, us animem a que us apunteu i ente tot@s hem d'aconseguir que siguin un èxit, i això només és possible amb la vostra col·laboració i les vostres inscripcions.

Adjuntem el document que ja se us va facilitar en paper, corresponent a l'autorització i normatives a seguir durant les 24 hores.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i el dissabte a les 10.00 del matí donarem el tret de sortida i us volem veure a tots allà per passar-ho d'allò més bé!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario