IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 21 de julio de 2015

CAMPIONATS DE CATALUNYA JÚNIOR I TROFEU CIUTAT DE MATARÓ

Els propers dimecres 22, dijous 23 i divendres 24 de juliol es celebren els Campionats de Catalunya Júnior d'estiu i al mateix temps el Trofeu Ciutat de Mataró a les nostres instal·lacions del CN Mataró.

La competició té un caràcter "Open", per tant hi participaran nedador@s no catalans i també de categoria absoluta.

Cartell Oficial del Campionat

Pel matí es nedaran les eliminatòries i per les tardes les finals A i B, on com a mínim hi hauran 10 nedador@s júniors classificats.

És la darrera competició de la temporada pels nostres nedador@s i esperem que poguem veure molt bones actuacions de tots ells.

Tindrem als nostres nedador@s júniors que lluitaran per les seves finals i fins i tot per les medalles i per un altre costat tots els nostres nedador@s absoluts que lluitaran per estar al cap damunt de les classificacions absolutes del Circuit "Trofeu Ciutat de Mataró".

Molta sort a tots ells i esperem gaudir de tres dies de competició de nivell a casa nostra. Ja queda menys per les vacances però abans s'ha de fer l'últim esforç!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario