IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 11 de junio de 2015

FINAL TERRITORIAL PELS BENJAMINS A MANRESA

El proper cap de setmana (dissabte 13 i diumenge 14 de juny) els nostres nedador@s de l'Equip Benjamí que s'han classificat, nedaran la Final Territorial amb els millors nedador@s de Catalunya. Serà a Manresa, a les instal·lacions del Club Natació Minorisa i el campionat es nedarà en sessions de matí i de tarda.

Mireu bé la convocatòria per saber el dia que neden els vostres fills ja que unes edats neden el dissabte i altres neden el diumenge. Es quedaran a dinar a Manresa i el desplaçament es farà amb cotxes particulars quedant directament a les instal·lacions del CN Minorisa.


Es trobaran amb situacions noves que els hi posarà els nervis a prova, angoixes, pors, dubtes que hauran de superar. Estiguem preparats per animar-los fins al final facin el que facin... Heu provat algun cop de posar-vos dalt d'un saltador en una competició? Sabeu el que se sent? Ells necessiten tot el vostre recolzament en forma d'ànims i bones paraules.

Esperem que els nostres joves nedador@s gaudeixin de l'experiència i visquin un Campionat divertit i emocionant. És important que demostrin les seves evolucions i els seus aprenentatges, però més important és que gaudeixin de tot plegat i el resultat (tot i que és molt motivador guanyar) queda en un segon terme. No volem campions a l'Escola de Natació, volem futurs campions que han passat per l'Escola de Natació!!!

Esperem doncs que sigui un gran cap de setmana pels components de l'Escola de Natació que hi participen en aquest important Campionat!!!


Molta sort a tothom!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario