IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 17 de junio de 2015

CAMPIONATS D'ESPANYA D'AIGÜES OBERTES A BANYOLES

El proper dissabte 20 i diumenge 21 de juny es celebren els Campionats d'Espanya i de Catalunya d'Aigües Obertes a l'Estany de Banyoles. Un cop més el CN Mataró hi participarà amb moltíssimes ganes per estar al davant de tot i demostrar que som un dels equips més forts dintre d'aquesta disciplina.

Intentarem defensar el títol individual que va aconseguir l'Héctor Ruiz a les 2 distàncies (5km i de 10km) i també el títol de Campions d'Espanya Absoluts per equips en categoria masculina gràcies als grans resultats de l'altre component de l'equip l'Adrian González que va quedar 2on i 3er en 10km i 5 km respectivament.

Trofeus aconseguits a l'edició del 2014

Aquest any l'Héctor i l'Adri repeteixen participació, i a més aportem a 2 nedadors més per ser encara un equip més fort. En Roger Rabassa (5km i 10km) en categoria absoluta i en David Chaves (7,5km) en categoria júnior s'estrenen en aquests campionats i esperem que puguin demostrar tot el que han entrenat durant els darrers mesos.

Sabadell i Sant Andreu ens ho posaran molt difícil per revalidar el títol ja que porten molts components en els seus equips. Per un altre costat caldrà tenir en compte nedadors molts forts com Antonio Arroyo i Pol Gil per la lluita per les primeres posicions.

Cal dir que d'aquest campionat sortiran les seleccions pels diferents campionats internacionals de final de temporada, on esperem que algun dels nostres components pugui entrar gràcies als bons resultats obtinguts.

Molta sort a tothom!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario