IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

viernes, 12 de junio de 2015

4ª TRAVESSIA COSTA DE MATARÓ: 1ª COPA D'ESPANYA

El proper diumenge 14 de juny tindrem una nova edició de la Travessia Costa de Mataró. Aquesta 4ª edició arriba amb la novetat de que forma part del circuit de travessies que composen la 1ª Copa d'Espanya d'Aigües Obertes.

El format de la prova serà el mateix de l'any passat, una volta de 5 km a un circuit marcat amb les boies que delimiten la zona de bany (200 metres endins). Sortida i arribada davant del CN Mataró on hi haurà un arc, on esperem veure una arribada tan emocionant i disputada com la de l'any passat entre els nostres principals especialistes, l'Héctor Ruiz (guanyador) i l'Adrian González.

Arribada Costa Mataró 2014
Aquest any l'Héctor i l'Adri repeteixen per preparar-se pels Campionats d'Espanya de la setmana vinent a Banyoles, i a més tenim les incorporacions d'en Roger Rabassa i en David Chaves que s'estan preparant de valent per demostrar que ells també volen estar a l'elit de les Aigües Obertes.

Per un altre costat, tindrem els valents de l'equip infantil masculí, en Martí Jiménez, en Pau Ruiz, en Guillem Teodoro i en Lluc Jubany, dels que esperem que ens puguin lliurar una bona lluita durant la prova.

Circuit 4ª Costa Mataró

La prova es farà sense neopré per participar a la categoria elit i competir a la Copa d'Espanya. També hi ha l'opció de fer-la sense neopré i la sortida es farà 10 minuts més tard.

Diumenge a les 9.00 es donarà el tret de sortida i esperem gaudir d'una gran jornada d'Aigües Obertes. També hi hauran dues travessies populars de 400 i 800 metres perquè la gent que es vulgui iniciar ho faci amb unes distàncies molt més curtes.

Molta sort a tothom i prepareu-vos per una jornada d'aigües obertes a Mataró!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario