IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 12 de mayo de 2015

COPA CATALANA INFANTIL I ALEVINA A MOLINS DE REI

El proper dissabte 16 i el diumenge 17 de maig els nostres equips Infantil i Aleví nedaran la final de la Copa Catalana després d'haver-se fet la fase regular amb les diferents jornades de lliga. El nostre equip Infantil nedarà el dissabte 16 i intentarà millorar la 5ª posició que ha assolit a la fase regular i l'equip Aleví nedarà el diumenge 17 i intentarà millorar la 10ª posició aconseguida a les diferents jornades de lliga. Els dos dies a les instal·lacions del CN Molins de Rei.

Una competició per equips on els nostres entrenador@s han hagut de fer una selecció i distribució de de diferents nedador@s a diferents proves, buscant el màxim rendiment possible i la màxima participació de tots els integrants de l'equip. El reglament ens limita el número de nedador@s a participar per prova i això pot provocar que hi hagi nedador@s que participin més que d'altres i fins i tot que per aquesta competició en concret algú no hi participi.

Es nedarà en dues sessions (matí i tarda) i els nostres equips es quedaran a dinar a Molins de Rei. Esperem poder gaudir d'una magnífica competició i lluitar per aconseguir la millor posició per equips possible.

Molta sort a tothom!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario