IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 14 de abril de 2015

2ª FASE LLIGA CATALANA ABSOLUTA

El proper dissabte  18 d'abril, un Equip format per nedador@s absoluts, júniors i algun infantil competiran a la segona fase de la lliga catalana absoluta a Igualada. És un nou format de competició d'aquesta temporada i amb els resultats de la primera fase ens hem classificat en 2ª posició per darrera del CN Atlètic Barceloneta.

Aquest format ens ha enquadrat en el primer grup (4 primers classificats) i competirem en un enfrontament directe contra el CN Igualada que s'ha classificat com a tercer equip. Paral·lelament, a la mateixa piscina del CN Igualada, s'enfrontaran el CN Atlètic Barceloneta (1er) contra el CN Barcelona (4rt). Els guanyadors d'aquests duels nedaran la final per veure qui és el guanyador final.

Hi haurà una sola sèrie per prova i duel on participaran fins a 4 nedador@s de cada club i puntuaran els 3 millors.

Esperem que sigui una competició divertida i emocionant i es puguin veure molt bones actuacions per part de tots els nostres nedador@s participants.

Molta sort a tothom i a per totes CN MATARÓ!!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario