IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 11 de febrero de 2015

TROFEU CARNESTOLTES INFANTIL I JÚNIOR A SABADELL

El proper dissabte 14 de febrer, els nostres nedador@s infantils i júniors competiran al Trofeu Carnestoltes que organitza el CN Sabadell a les seves instal·lacions de Can Llong. Ens plantegem diferents objectius en aquesta competició amb les dues categories. Per un costat tindrem a nedador@s que nedaran per preparar les seves proves pels propers Campionats d'Espanya de Càdis. Per un altre costat, hi haurà nedador@s que tindran la seva darrera oportunitat per aconseguir les mínimes per aquest Campionat, i finalment hi haurà nedador@s (de categoria júnior) que nedaran per seguir amb les seves evolucions i intentar apropar-se a les mínimes o lluitar per aconseguir les del Campionat d'Espanya d'estiu que no són tan exigents com les de l'hivern.

Serà una competició d'una sola sessió de tarda i començarà a les 16.30. Es dóna la possibiliat d'estar convocats al CN Mataró a les 14.15 o directament a Sabadell a les 15.00.

Molta sort a tothom per aquesta competició.

CONVOCATÒRIA

No hay comentarios:

Publicar un comentario