IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 4 de febrero de 2015

4ª JORNADA DE LLIGA ALEVINA A MATARÓ

El proper dissabte 7 de febrer el nostre Equip Aleví s'enfronta a la 4ª jornada de lliga catalana a les nostres instal·lacions del CN Mataró. L'inici de la competició serà a les 15.15 i l'hora de convocatòria per a realitzar l'escalfament serà a les 14.00.

Cal dir que igual que a la resta de jornades, el nostre Equip Aleví està immers en una lluita molt important per assegurar-se la participació al millor grup (12 primers) de la final de la Copa Catalana. Actualment estan classificats en 12ª posició, per això és molt important que cada jornada de lliga sigui de molt nivell i sumar les puntuacions suficients per aconseguir-ho. Tots els components del nostre Equip són molt importants per assolir aquesta fita.

En aquestes edats s'han de nedar totes les proves possibles i esperem que en aquesta 4ª jornada els nostres joves nedador@s facin un pas endavant a la seva evolució tècnica i de rendiment. Una nova oportunitat per aprendre de les diferents experiències que es viuen dintre d'una piscina i que són tan importants per la formació de tots ells.

Molta sort a tothom i vingeu preparats per aquesta competició tan important!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario