IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 13 de enero de 2015

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT OPEN A TERRASSA

Els propers 16, 17 i 18 de gener es celebren els Campionats de Catalunya Open a les instal·lacions del CN Terrassa. És la primera competició de l'any a nivell absolut i els nostres nedador@s hi participaran per continuar amb la seva preparació d'aquest segón cicle de la temporada on els objectius principals els tenim molt més endavant. Veurem nedador@s nedant moltes proves i d'altres nedant proves poc habituals que poden anar molt bé pel moment de la temporada on ens trobem.

El format de la competició serà d'eliminatòries pel matí i de finals per la tarda, excepte a les proves llargues (400, 800 i 1500) on totes les proves es nedaran pel matí i l'última sèrie es nedarà per la tarda.

Tot i tenir moltes baixes de nedador@s importants per aquest Campionat per motius de preparació, estudis i alguna lesió inoportuna, el CN Mataró portarà un equip de fins a 26 nedador@s que lluitaran al màxim per passar a les finals i començar a preparar els nous objectius de l'any.

Molta sort per aquest campionat que serà una gran oportunitat de preparació i entrenament pels nostres nedador@s.

No hay comentarios:

Publicar un comentario